Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

tiistai 29. maaliskuuta 2016

Roses

Tämä pääsiäisloma on ollut varsin käsityöpainotteinen. Paljon on tullut ommeltua. Muutaman sain nyt kuvailtua tuolla hirveässä tuulessa. Hermotkin meinas mennä, kun vähän väliä lähti helmat lentoon :D Instan puolella kannattaa seurailla myös Lydiablog nimellä, laitan sinne paljon keskeneräisiäkin, sellaisia, joika ei tänne blogiin asti tule lisättyä ja vähän henkilökohtaisempaakin elämää tulee vähän kuvattua. 


Ostin tätä ihanaa Babushka Roses joustocollaria, suunnitelmana tehdä itselleni tunika. Ja niinhän sitten teinkin, kunnes sitä puolivalmiina sovittelin ja näytin pieneltä tytöltä yöpaita päällä. En tiedä miksi se niin tökkikin. Ei kun leikkelemään palasista tytölle ja nukelle niin, että mahdollisimman vähän menisi hukkaan.


Tunikan tein jälleen Autumn Forest -kaavalla. Koska en jaksa mitään muutakaan kaavaa piirtää. Pian ehkä kannattaisi, koska taitaa tuo tyttö olla kasvanut sen verran, että pian tulee tehtyä liian pieniä mekkoja.Merida sai myös jumpsuitin Rocking' skidin kaavalla.Tämä ihana kangas on Silverjunglen maksimekon helma :D Ostin itselleni maksimekon, mutta koska olen niin tarkka pukeutumisestani ja tunsin oloni liian kukalliseksi, niin pätkäisin helman polvipituiseksi ja ompelin jäljelle jääneestä helmasta Ilonalle mekon ja lippiksen. Kangasta oli ihan reippaasti, koska helma oli kunnolla kellotettu.


Eteen ompelin neppilistan, koska kangas ei ole kovin joustavaa.
Lippis on taas Heidi&Finn:n Downtown Hat. 


5 kommenttia:

 1. Soman ruusuista! Ihana on myös tuo lippis. Ja tottakai nuketkin tarvitsevat saman kuosiset vaatteet :).

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa kun osaat itse tehdä vaatteita! Teetkö omaksi hyviksi vai tilauksesta myös muille? Aurinkoista kevättä <3

  VastaaPoista
 3. Voi ihanaa kun osaat itse tehdä vaatteita! Teetkö omaksi hyviksi vai tilauksesta myös muille? Aurinkoista kevättä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen vain omiin tarpeisiin ja lahjaksi. Koska kankaat ja muut materiaalit on kalliita, käytän paljon aikaa yksityiskohtiin ja aikani on pienten lasten, työn ja pitkien työmatkojen vuoksi kovinkin rajallista. Niin ihanaa kuin olisikin tehdä myös tilauksesta. Ihanaa kevättä sinulle myös <3

   Poista