Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

tiistai 1. maaliskuuta 2016

Muita Ihania -lapaset

Instagramissa olen ihastellut suurta määrää upeita Muita ihania -talvisukkia. Muita Ihania blogin Tiina piti ihanan villasukkahaasteen! Olisi ollut kiva ottaa osaa itsekin tähän haasteeseen, mutta en vain ehtinyt. Ehkä joskus myöhemmin vielä teenkin kyseiset sukat.


No mutta näistä sukista inspiroituneena neuloin Antonille lapaset. Valitsin ohjeesta muutaman kuvion ja sovelsin ne lapasiin sopiviksi. 


Lankoina Nallea, Maijaa ja tuo minttu on jotain ikuisuuksien vanhaa Novitaa, sen neuloin kaksinkertaisena.


Näin 3-5 vuotiaille sopivankokoiset tuli, luomalla joustinneuleeseen 34 silmukkaa ja kuvioihin 36 silmukkaa. Puikkoina 3mm. Tämä muistilappuna lähinnä itselleni :D


Ihanan aurinkoiset lapaset kevääseen :)

20 kommenttia:

 1. Ihanat värit jälleen! Minulla on yksi muitaihania-villasukka tehtynä. Hitaasti hyvä tulee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)) joo, samaa mieltä, että hiljaa hyvä tulee! Mihis sitä kiirehtimään, kun tekee silloin kun sattuu huvittamaan :)

   Poista
 2. Nuo värit on kyllä niin kauniit! Sopivat älyttömän hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit, todella kauniit!
  Onko tuo varren neulos ihan tavallista joustinneuletta ( 1 o, 1n)? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 on ihan 1o, 1n, mutta oikeat aina kiertäen, tulee mielestä k siistimpi ja vähän napakampi. Lisäksi neuloin värin vaihtumiskohdassa aina yhden kerroksen pelkkää oikeaa :)

   Poista
 4. Aivan käsittämättömän ihana blogi sinulla

  VastaaPoista
 5. Niin hurjan kauniit lapaset! Minä taidan joka kerta hehkuttaa näitä sinun värivalintoja, mutta tässäkin on taas niin ihanat, että pakko oli taas mainita :D.

  VastaaPoista