Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

perjantai 26. helmikuuta 2016

Merihevonen

Suomen kädentaidot -messuilta, Tyyne-Esterin osastolta ostin palasen Jenni Mäensivun suunnittelemaa kukkatarha kangasta. Tykkään kankaasta ihan tosi paljon, mutta vähän mietin, mitä tehdä, jottei lopputulos näyttäisi yöpaidalta. En tiedä näyttääkö lopulta kuitenkin vähän, mutta ihan päiväkäyttöön tämä meillä päätyi.


Lisäsin kukkakankaan kaveriksi vaaleanpunaista trikoota, johon maalasin Emo-tuotannon väreillä merihevosen. Meriheppa on aikuisten värityskuvasta jäljennetty.Tunikan kaavana jälleen, vähän muokkailtu Ottobren Autumn Forest.Kukkatarhasta tein myös Ilonalle legginsit, mutta niitä en kuvannut ja tajusin vasta, ettei sovituskuvissakaan näy kuin paita. Mutta eipä niissä nyt mitään ihmeellistä olisi ollutkaan.


Yritän käyttää kaikki kankaat aina heti mahdollisimman pientä tilkkua myöden. Koska jos säästän pienen palasen kaappiin, niin mitä suurimmalla todennäköisyydellä se jää sinne. Niimpä leikkelin loppupaloista Ilonan Bella -nukelle bodyn ja housut. 

8 kommenttia:

 1. Eihän tuo yöpaidalta näytä, höpsis! Kaunis! Ja erityisen nätti merihevosen kuva. Ihana nukke, kun on niin eläväisen näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla! :) Nukke on kyllä ihana, harmi kun vastaavia ei ollut omassa lapsuudessa :D

   Poista
 2. Kauniit vaatteet. Huikea tuo merihevonen.

  VastaaPoista
 3. Minustakin tämä näyttää todella kauniilta, eikä ollenkaan yöpaidalta. Merihevonen on upea!

  VastaaPoista