Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

lauantai 30. tammikuuta 2016

Sydänsukat

Kaapinperältä löytyi kerä Nalle-lankaa. Ilona tarvitsi villasukat, joten sellaisia suunnittelemaan. Pari pikkukerää oli vielä jäljellä edellisten projektien jäljiltä ja ajattelin niiden sopivasti riittävän muutamiin kirjoneulekuvioihin. No eikös valkoinen loppunut juuri ennen viimeistä riviä ja taas on kaapissa melkein kerällinen Nallea, vaikka yritän päästä noista viimeisistä Novitan sukkalangoista eroon :D


Sukat on neulottu ilman ohjetta, mutta pohjana ihan perussukka, koko noin 30.


Sydämet piirtelin ensin ruutupaperille ja laskin sen mukaan sopivan määrän silmukoita.Juuri sopivat meidän 5 veen jalkoihin.


Tässä ruutupiirros olkaapahyvät, jos jollekin tarvetta :) Kuviokerta on kymmenellä jaollinen. Aloitin Varren 52 silmukalla ja joustinneuleen jälkeen kavensin 2 silmukkaa pois.

10 kommenttia:

 1. Mahdottoman nätit sydänsukkaset...tosi onnistunut värikombinaatio! ♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla, että tykkät väreistä :))

   Poista
 2. Nätit sukat! Kiitos ruutupiirroksesta. Täytyy laittaa malli korvan taakse, jos malttaisi vaikkapa edes rivillisen sydämiä sukan varteen neuloa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, laitappa korvan taa, hyvin voi tosiaan tehdä vaikka vain yhdenkin rivin :)

   Poista
 3. Tosi nätit. Semmoset ystävänpäiväsukat!

  VastaaPoista