Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Uusi aika

Blogin nimi on mietityttänyt alusta asti! Hyvän nimen keksiminen on niin älyttömän vaikeaa. Aluksi tämän blogin nimenä piti olla Tuutikki. Mutta sitten löytyikin joku, joka ompeli pipoja samalla nimellä. En ole tosin enää aikoihin löytänyt tätä googlettamalla. No joka tapauksessa tästä syystä nimeksi taipui sitten Nuutikki. Nimessä oli ajatuksena silloin tuo sana "tikki" josta en oikeastaan edes pidä :D Mutta kun parempaakaan ei ilmaantunut, niin sillä on nyt sitten nämä vuodet menty. 

Aina kun joku kysyy mikä on blogini nimi, niin sanon tuon sanan jotenkin häpeillen. Haluaisin että se olisi kauniimpi. Lisäksi saan myös aina tavata, että juu kyllä, N:llä, ei T:llä.

Olen pitkään pyöritellyt kaikenlaisia nimiä. Nyt minä sen sitten päätin, että nyt on aika kääntää sivua ja aloittaa uudella nimellä. Blogin sisältö jatkuu edelleen samana, vain nimi vaihtuu. 

Nimi Lydia tulee suvustamme ja myös tyttäreni nimestä. Ihan tavallinen nimi, mutta mielestäni kaunis. Saa kommentoida, onko uusi nimi mielestänne parempi vai huonompi?! :)


Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille <3

17 kommenttia:

 1. Hyvä ja kaunis nimi. Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 2. Tykkään kummastakin nimestä, sekä uudesta että vanhasta. Nuutikissa ei ollut mielestäni mitään hävettävää, oli hauska ja pirtsakka. Lydia taas on kauniin soinnillinen. <3 Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 3. Lydia on kyllä kaunis nimi ja sopii hyvin ehkä tämän sun blogin tyyliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Olen samaa mieltä, että uusi nimi sopii ehkä paremmin sisällön kanssa yhteen :)

   Poista
 4. Kyllä, sinun blogisi on lydiamainen. Sopii oikein hyvin nimeksi. Vaikka ei Nuutikissakaan mitään vikaa ollut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Tykkään nyt itse ainakin tästä uudesta nimestä paljon enemmän :)

   Poista
 5. Hyvä nimi! Oli kyllä se edellinekin. :)

  Itsekin olen katunut blogin nimeä alusta asti.. Vaihdos onkin nyt vihdoin edessä, kunhan saadaan joulu ensin alta pois. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo tärkeintä on, että nimi tuntuu itsestä hyvältä :) Ajattelin itsekin vaihtaa nimen vasta uuden vuoden jälkeen. Mutta en malttanut :D

   Poista
 6. Lydia on kaunis nimi blogillekin. Nuutikistäkin pidin kyllä, se oli erilainen ja erottuva. Molemmat hyviä valintoja :).

  VastaaPoista
 7. Lydia kuulostaa tosi kauniille, vanhassakaan ei ollut mitään vikaa. Tärkeintähän on että nimi tuntuu ja kuulostaa parhaalle juuri itsestä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olet täysin oikeassa :) Aika moni sanoi, että älä vaihda, Nuutikki on persoonallisempi. Mutta kun se ei tuntunut itsestä oikealta, niin tein sitten päätöksen nimen vaihdosta :)

   Poista
 8. Pidin myös nuutikista. Se oli sellanen tyttömäinen ja lapsekas :) mutta Lydia on kyllä ehkä vielä parempi. Onnea uudelle nimelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) juurikin se lapsekkuus nimessä ehkä eniten häiritsikin, kun en ole yhtään sellainen lapsekkaan tyylinen :)

   Poista
 9. Pidin myös nuutikista. Se oli sellanen tyttömäinen ja lapsekas :) mutta Lydia on kyllä ehkä vielä parempi. Onnea uudelle nimelle!

  VastaaPoista