Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

torstai 31. joulukuuta 2015

Joulukalenterisukat

Tänä vuonna minäkin osallistuin joulukalenterivillasukkiin. Tiesin, että Niina Laitisen suunnittelemiin sukkiin voi luottaa! Ja kyllähän ohje ja kirjoneulekaaviot sitten olikin aivan täydellisiä. 


Langoiksi valikoitui 7 veljestä, koska ei ollut aikaa metsästää parempaakaan lankaa. Toivotaan että nämä kestävät, eikä menisi suuri työ hukkaan. Muuten tein sukat ihan ohjeen mukaan, mutta kantapään vahvensin ristiin, mielestäni se on kauniimpi, kuin perus joustinkantapää. Kärkikavennuksissakin tykkään enemmän sädekavennuksesta, mutta näihin tein nyt vaihteeksi ihan ohjeen mukaisesti.Nämä sopii niin hyvin Kainon valkoisen merinovilla/kampapuuvilla neuleliivimekon kaveriksi <3 Värit valitsinkin juuri tätä mekkoa ajatellen.Ajattelin soveltaa kuvioita myös pienempiin sukkiin. Ilonan villasukat kun alkaa jo olla vähän jämptejä. Projekteja vaan on vähän liian monta taas mielessä :D


 Aloimpa väkertää itselleni myös villapaitaa, joka sopii myös paremmin kuin hyvien sukkien kanssa. 

P.S Blogini löytyy myös instagramista, nimellä Lydiablog. Sinne tulee päiviteltyä paljon ekstraa ;)

12 kommenttia: