Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

perjantai 16. lokakuuta 2015

Freak Circus

Mikko Tiaisen suunnittelema Freak Circus -kangas on käsittämättömän upea! Ihanan erilainen ja niin mun makuuni.

Lapsille kankaan pellet oli ehkä hieman pelottaviakin, mutta näistä kaikista muista tykkäsivät, joten Anton sai hupparin ja pipon ja raportista jäi vielä juuri sopivasti materiaalia Ilonalle leggareihin.


Koska kangas on melko ohutta ja talvi tekee tuloaan, niin lisäsin huppariin vuorin harmaasta trikoosta.

Upean pöllön halusin pipon yksityiskohdaksi. Villaiset tupsut tein itse Ikean paistinlastalla. Olen kirjoitellut tästä nopeasta ja helposti tyylistä ohjeenkin joskus.


Huppariin tuli taas tapani mukaan vähän kasvunvaraa, mutta ei haittaa, koska kohta se on taas jo pieni kuitenkin.P.S. Ostin aikuisten värityskirjan :D En suinkaan sitä varten, että sitä värittäisin. Kuvat ovat paljon kauniimpia ilman värejä. Mutta saattepa pian nähdä miksi kirjan ostin. Toivottavasti saan aikaiseksi kuvata tässä viikonlopun aikana.

8 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita! Innolla jään odottamaan mitä olet keksinyt värityskirjoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Kiva kuulla, juuri sainkin ensimmäisen tuotoksen postailtua ;)

   Poista
 2. Wau! Komeat on vaatteet! Tuo pöllöpipo ois varmasti mieleinen myös meidän pojalle, on nimittäin varsinainen pöllöfani:) Ostin myös pari aikuisten värityskirjaa, kirjontakokeiluja ajatellen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Hyvä idea, värityskirjoista on kyllä moneksi! :D

   Poista
 3. Freak circus on hieno kuosi, sopii tähän settiin. Hupparin väriyhdistelmästä pidän paljon. Kaksi tupsua pipossa näyttää hauskalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista <3 kuosi on kyllä huippu! :)

   Poista