Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

lauantai 31. lokakuuta 2015

Aakkoset

Inspiraatiolistallani Pinterestissä on musta-harmaa collegepaita, jonka toteuttaminen on ollut mielessä pitkään. Yhden jo teinkin, joskus aiemmin, erivärisenä, mutta se ei onnistunut ihan niin kuin olisin toivonut. Nyt siis uusi yritys ja vetoketjullisena versiona. Ja tein nyt myös samat leikkaukset selkäpuolellekin.


Joustocolleget tilasin kankaiden yönä Jyväskylän kangaskaupasta. 


Tämän paidan tein jo aikoja sitten, kun Facebookin Saumanvara -ryhmän perjantain ompeluhaasteena oli "aakkoset". Maalasin kuvan mustalla Emo-tuotannon kangasvärillä. Ja ompelin kuvan alikeompeluna.


Hupparin kaavana toimi Ottobren Lizard ja paidan kaavana Autumn Forest.Ulkona oli hirveä tuuli, mutta vanhassa tallissa raaskittiin riisua Antonin takki ja ottaa muutama kuva. 

15 kommenttia:

 1. Ihana kokonaisuus! Huppari löytyy minunkin Pinterestistä ja suunnitelmalistalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hehe, veikkailen, että löytyy aika monelta :)

   Poista
 2. Tyylikäs setti ja kauniin värinen tuo pipo :)

  VastaaPoista
 3. Kiva huppari. Pienillä jutuilla saa kivaa ilmettä perusvaatteisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niimpä, erilaiset leikkaukset antaa kivaa ilmettä :)

   Poista
 4. Hupparin leikkaukset tekevät siihen mukavasti ilmettä. Ihailen aina näitä sinun tekemiä kuvia vaatteissa, tämä paidan kuva näyttää niin hauskalle ja hyvälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, tosi kiva kuulla, kiitos!! :)

   Poista
 5. Ihana, vähän niinku isojen poikien huppari, olematta kuitenkaan liian teini, jos hoksaat mitä tarkoitan. ai että tykkään leikkauksista kankaalla, ja palojen muodoista.

  VastaaPoista