Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

perjantai 11. syyskuuta 2015

Räsymattosukat

Toisilta tulee ehkä jo räsymattosukat korvista! :D Itse harvemmin edes innostun mistään villityksistä, mutta kun facebookin villasukkaryhmässä olen ihastellut monennäkoisiä, ihania räsymattosukkia, niin halusin sitten itsekin sellaisia kokeilla. 


Vaikken oikein tykkää 7veljestä langasta, (koska itsellä sen kestävyyden kanssa on ollut aika paljon ongelmia) niin sitä sitten kuitenkin valikoin kolmessa värissä, kun ei muitakaan sopivia raitalankoja löytynyt. Toivotaan, ettei nämä nukkaantuisi heti, eikä huopuisi pesussa, koska aikaa tällaisiin pitkävartisiin meni rutkasti enemmän, kuin tavallisiin.


Aloitin sukat 64:llä silmukalla ja kavensin tasaisesti 48:aan. Suurimmaksi osaksi neuloin aina yhden kerroksen, per väri, mutta sinne tänne tein myös kahta riviä. Kantapäihin kokeilin ensimmäistä kertaa ristiin vahvistettua kantapäätä. Raitalangalla ei ehkä tule oikeuksiinsa, mutta tulee varmasti kyllä tehtyä toistekin. 


Ihanan värikkäät ja ihanan vähän pääteltävää ;)
Vaikka sukista olisi voinut hyvin tehdä myös eripari -parilliset, niin halusin tehdä lähes samanväriset.


Kyllä nyt sointuu sukat mattoon!


12 kommenttia:

 1. Oijoi! Tykkään! Itsellänikin on työn alla sateenkaaren väriset raitasukat. :) Ja minun puolesta saa tulla lisääkin räsymattosukkia näytille, ne ovat hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ja täysin samaa mieltä, lisää vaan :) Se on kiva, miten erilaisia näistä aina tulee, vaikka käyttäisi samoja lankojakin

   Poista
 2. Mä taidan oll aniitä jotka ei kyllästy räsymättoon lainkaan. Ihanat sukat <3 ja ihan varmasti tulee käytettyä loppuun, ainakin uskon niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Sama juttu, ihanan värikkäitä!

   Poista
 3. Iik, nyt on minunkin kyllä pakko mennä ostamaan raitalankoja, olen niiiiin pitkään haaveillut räsymattovillasukista! Nyt olisi aikaakin kun on sairaslomalla ja pitää makoilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, eikun raitalankakauppaan ;) Ja paranemisia!! :)

   Poista
 4. Upeat ja ihanan värikkäät! :) Tänä vuonna minun pitää varmaan tilata joulupukilta räsymatto sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Joo, joulupukille kirjettä vain, ehdottomasti ;)

   Poista
 5. Ihanat! Minä en varmaan koskaan voi kyllästyä näihin räsymatto sukkiin. Näissä sinun tekemissä on upeat sävyt.

  VastaaPoista