Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

tiistai 2. kesäkuuta 2015

Lapsen piirtämää

Minä niin rakastan lasten mielikuvituksellisia piirroksia. Ilona tykkää piirrellä lähes päivittäin ja ihastelen milloin mitäkin eläintä, prinsessaa ja taloa. 


Yhtenä päivänä piirteli erilaisia taloja ja ne oli jotenkin niin hellyyttäviä, että ajattelin jäljentää ne Antonille paitaan. Otin piirroksista kuvan, muokkasin ne samaan kuvaan ja sitten tulostin. Tulosteen sitten silitin kankaalle ja maalasin ääriviivat kangasvärillä.Myöhemmin sain vielä tuon ihanan leijonan. Miten voikin olla noin paljon mielikuvitusta toteuttaa. Itsekään en saisi noin hauskaa leijonaa aikaiseksi!


Paidat on Ottobren Autumn Forest kaavalla leikelty.


Kangasväreinä käytän Emo tuotannon värejä. Tusseja en käytä enää ollenkaan, koska en ole onnistunut löytämään vielä yhtäkään, joka pysyisi tarpeeksi hyvin pesuissa.


Leijona on ehdottomasti Antonin lemppari.


Päässä on lätsä, Heidi&Finn:n Downtown Hat kaavalla. Tein kokoa isomman koon kun aikaisemmin ja tämä on kyllä pikkuisen reilu. Käyttökelpoinen kuitenkin.
Ihana kesä!

16 kommenttia:

 1. Tulipa tässä tosi hyvälle tuulelle noiden piirustusten myötä. Leijona on erittäin humoristinen ainakin minun mielestäni ja paidat hienoja :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No sanoppa muuta! Itselläkin oli naurussa pitelemistä kun kuvan näin. Täydellinen näkemys leijonasta ;D

   Poista
 2. Aivan herkku tuo leijona! Miten sen suu onkin niin hersyttävästi hymyssä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä :D Välillä sitä pikkutaiteilijat kyllä yllättävät :)

   Poista
 3. Olet niin ihanasti saanut tuotua nuo upeat piirrokset osaksi paitoja! Mahtava idea ja toteutus.

  VastaaPoista
 4. Onpa kivat paidat, tuota pitää kokeilla:)

  VastaaPoista
 5. Onpas ne söpöjä! :) Tosi hauska idea siirtää piirrustukset paitaan. Varmasti aika moni mummu olisi iloinen, jos yöpaidassa olisikin lapsenlapsen tekemä kuva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joo me tehtiinkin tällä tyylillä isänpäivänä myös tyynynpäällisiä pappalle ja ukille ja kovin oli mieleisiä :)

   Poista
 6. Ihania paitoja! Täytyypä ottaa vinkistä vaarin ja laittaa sopivia piirustuksia talteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joo ehdottomasti kannattaa! Jää kivasti muistoihin piirroksetkin :)

   Poista