Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

perjantai 29. toukokuuta 2015

Pellavaverhot

Piti oikein etsiä, että enkö oikeasti ole tehnyt postausta näistä verhoista. Ompelin ne jo tovi sitten, mutta en näköjään ole muistanut tänne niitä kuvata.

Edullista, sopivan sävyistä pellavaa ostin ikeasta 10 metriä. Ja leveää pitsiä tilasin Etsystä. Muistaakseni 13 metriä tätä leveää ja jokunen metri kapeampaa, jota käytin aiemmin pellavaisessa mekossa, maksoi noin 20€ postikuluineen.

Molemmilla puolilla ikkunaa on kaksi verhoa, joista toisen verhon reunan leikkasin pyöristetysti ja lisäsin pitsin ylhäältä alas ja sivulle.


Lisäksi ompelin leveät nauhat, joihin lisäsin pitsin päälle, pitämään verhot kauniisti sivulla.


Oikeasti tämä huone ei ole näin harmaa, kuin mitä nämä kuvat antaa ymmärtää. Tuossa nurkassa vain sattuu olemaan tuollainen harmaa tapettikin. Tilasimpa juuri olkkariin uudet tapetitkin, joten myöhemmin luvassa kuvia myös muualta huoneesta.

8 kommenttia:

 1. Niin kaunista ja tunnelmallista! Tykkään!

  VastaaPoista
 2. Hurjan kauniit verhot, pellava on niin eläväinen ja ihana materiaali. Minä tein samaisesta Ikean pellavasta joulun alla piiiiitkään pöytään pöytäliinan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Pellava on kyllä ihanaa! Voi että, pitääkin pitää mielessä, ensi joulua ajatellen ;)

   Poista
 3. Kauniin harmoniset verhot (ja sisustus) :)

  VastaaPoista