Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

torstai 30. huhtikuuta 2015

Musta-valkoinen villatakki

Eipä olekaan minkään neuletyön tekeminen kestänyt näin kauaa, kuin tämän. Aloitin homman joskus joulu-tammikuun paikkeilla. Sitten loppui lanka kesken ja kun vihdoin sain sitä tilattua lisää oli jotenkin vaikea tarttua hommaan uudelleen.


Jatkoin kuitenkin, aina silloin tällöin muutaman rivin. Ongelmia tuotti myös se, että lähdin tekemään ilman ohjetta, enkä oikeastaan tiedä edes miksi. No mutta nyt tämä tapaus on vihdoinkin valmis ja lopputuloksesta tykkään kyllä kovin.Mustan kuvaaminen on niin kovin haasteellista tällaiselle amatöörikuvaajalle, mutta koittakaapa saada selkoa :D


Lankana käytin Dropsin Merino Extra Finea, josta aiemmin olen tehnytkin jo Ilonalle villatakin ja Antonille villapaidan. Lanka on ihanan pehmeää, eikä ainakaan käsinpesuohjelmalla ole nyppyyntynyt, vaikka sellaisia kokemuksia olen joltain kuullutkin.Pitsikuvion bongasin jostain, mutten löytänyt sitä nyt nopealla etsiskelyllä. Jos jotakuta kiinnostaa, niin voin yrittää vielä sen jostain kaivella.


Koska etuosien reunoista tuli ihan siistit, päätin, etten tee ollenkaan nappilistoja. Lisäsin vain pienet napit, jotka toimivat ihan ilman napinläpiä.

8 kommenttia: