Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Uusi kylpyhuone

Kurkisteetaanko mitä meidän laajennusosan remontille kuuluu? Joskus kesällä esittelin, meidän pikku projektiamme. Nyt alkaa olla pikkuhiljaa jo lähes valmista. Ainakin saunan ja pesuhuoneen osalta. Takkahuoneen sähkötyöt on vielä vähän vaiheessa, listat ja väliovet puuttuu, vessa on vaiheessa ja varmaan vielä jotain muutakin. Mutta loppusuora häämöttää jo.


Alkutalvesta laatoitettiin vihdoin kylppärin lattiat ja paneloitiin saunan seinät. Ajatuksena oli valita materiaaleista mahdollisimman ajattomat. Lattiaan valittiin kuusikulmainen Pukkilan lasittamaton klinkkerilaatta. Jalan alla todella mukava, eikä yhtään liukas. Nyt muutaman kuukauden käyttökokemuksen jälkeen ei ole vaikea pitää puhtaanakaan.


Jouluksi pääsimme vihdoin uuteen saunaan.


Suihkujen valinta tuotti vaikeuksia! Mietin ja etsiskelin eri vaihtoehtoja. Lopulta päädyin Damixa Tradition vanhantyylisiin suihkuihin. Olen erittäin tyytyväinen, että panostettiin laadukkaisiin suihkuihin. Nämä on niin ulkonäöllisesti, kuin käyttömukavuudeltaankin aivan ihanat. 


Saunan seiniin valittiin Aitokiven tummaa kivilaattaa ja piilupaneelia.


Lasiseinä ja ovet ovat mittatilauksena tehdyt harmaat savulasit. Lauteet on mieheni kaverin tekemät, ne ovat tervaleppää, jotka käsittelin parafiiniöljyllä.

Kyllä nyt kelpaa saunoa!


Pukuhuoneessa on vasta tämä yksinäinen vanha penkki, jonka löysin kirpparilta. 


Takkahuone odottelee vielä listoja ja sähkötöiden viimeistelyjä, ennen kun alan sen paremmin sitä sisustelemaan. Mutta ai että on kivaa, kun ollaan jo näinkin pitkällä :)

8 kommenttia:

 1. Ihanat valinnat, olipa inspiroivaa. Minkälainen se kaunis klinkerilaatta on? Onko se tummanharmaa tai grafiitinharmaa Natura? Yritän suunnitella kylpyhuoneremontin Suomessa Kanadasta päin... Valeanharmaat saumat?
  Terv. Camilla Nordberg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Camilla <3 nämä Pukkilan laatat ovat luonnossa paljon tummempia, kuin tuolla Pukkilan sivuilla. Tummanharmaa on lähes musta ja grafiitinharmaan näet esim. täältä: http://villakanala.blogspot.fi/2012/08/kylppari-valmistumaisillaan.html?m=1 en ole nyt ihan täysin varma, mutta muistelisin, että tämä meidän on vaaleanharmaa tai sitten oli vielä joku keskiharmaa vaihtoehto, jota en nyt kyllä sivuilta löytänyt. Voin koittaa töiden jälkeen vielä etsiä, löytäisinkö kotoa mitään mistä näkisin värikoodin :) näissä minunkin kuvissa näyttää aika tummilta, tuo ylin on lähimpänä totuutta. Saumauslaastin väri on joku vaaleanharmaa. Sen katsoimme laatoituksen jälkeen sellaisilla väripuikoilla :)

   Poista
  2. http://miilukatu.blogspot.fi/2015/09/valmis-vessa-badabing.html?m=1 Täältä löysin tuon tummanharmaan laatan kuvan :)

   Poista
 2. Kiitos! Minusta juuri tuo vaalenharmaa ja vielä yhdistettynä saumoihin on todella raikas. En haluaisi ihan tummanharmaata, se antaa aika "raskaan" ilmiön pienessä huoneessa. On sellainen väri kuin "vaaleanharmaa". Mahtaako se olla sitä?

  VastaaPoista