Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Neulomuksia

 Koska en ole saanut mitään aikaiseksi valmiiksi, niin palataanko menneeseen? 

Ollaan nautittu ulkona näistä ihanista kevätilmoista koko viikonloppu ja  ahkerasti on kyllä tullut ulkona myös neulottua. Ihanaa kun lapset on jo siinä iässä, ettei tarvitse silmät selässä enää juosta perässä, ainakaan koko aikaa. 


Työn alla on itselle pari villatakkia, mutta niissä riittää vielä työtä ja ompeluksetkin ovat kaikki vielä viimeistelyjä vailla. Ajattelin siis koota samaan kuvaan lempparini ja suurimmat neulomustyöni.


Dropsin Merino extra fine on osoittautunut oikein loistavaksi langaksi. Paitsi että se on ihanan pehmeää ja jäljestä tulee tosi tasaista, niin pesun jälkeen neuleet ovat vieläkin pehmeämpiä ja notkeampia. Pesukoneen käsinpesuohjelmalla eivät ole menneet miksikään, vaikka muutamaan otteeseen niitä on jo joutunut pesemäänkin. Villatakki ja paita on siis tätä dropsin lankaa.Jämälankakissan tein joskus Ilonalle, mutta Anton on adoptoinut sen omakseen :D


Robottia tehdessä opin myös uuden tekniikan, silmukoiden jäljittelyn. Tätä tulee varmasti kokeiltua toistekin. Jos tykkää ristipistoista, niin tykkää myös tästä jäljittelystä ;)2 kommenttia:

 1. Tuota jäljittelyä olen itsekin miettinyt ja suunnitellut. On niin paljon nopeampaa neuloa yksivärisenä kuin tehdä kirjoneuletta. Kuitenkaan ei viitsis ihan yksiväristä paitaa alkaa neulomaan.

  Sinun värimaailma lasten vaatteissa on kyllä upean kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nimenomaan. Ja jos haluaa kuvion vain yhteen kohtaan, niin joutuisi ikävästi kuljettelemaan lankoja sitten ympäriinsä :/ Kyllä tuota paitaa tehdessä ajatteli, että kylläpä tulee tylsä, kun pelkkää harmaata. Mutta kummasti ilme piristyi, kun sai jäljittelyt valmiiksi! Kiitos kehuista <3

   Poista