Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

torstai 12. maaliskuuta 2015

Ananaksia

Kokeilin taas pitkästä aikaa perunalla painamista. Joskus aiemmin olen tehnyt rusetteja ja sudenkorentoja. Tällä kertaa kaivertelin ananaksen kuvan ja painoin lohenväriselle collegelle, joita en vielä ehtinyt ommella. Nämä vilahtaa siis varmaankin vielä myöhemmin.Painoin myös ruudulliselle Marimekon trikoolle, josta tein simppelin hellemekkosen. Eihän tälle hetkeen mitään käyttöä ole, mutta kun noita pitkähihaisia on jostain syystä kertynyt jo kaappiin aika iso pino, niin aloitin tehtailemaan kesävaatteita. Viime kesäisistä lastenvaatteista ei onneksi taida kovinkaan moni enää olla sopiva. 


Kaavat otin Kainon neulemekosta.
Ei sitä meinaa käsittääkään miten pitkä tuo tyttö jo on. Tästä olisi voinut tehdä pikkuisen pidemmänkin, mutta toimii lyhyiden leggareiden kanssa varmasti tosi kivasti.Perunalla saa kyllä niin kivan, epätasaisen jäljen! Seuraavaksi ajattelin painaa jotain Antonille.

9 kommenttia:

 1. On kyllä hienoja! Millasta väriä käytät? Mulla nimityäin yhet kangasvärit haalenee kovasti pesussa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) käytän emo tuotannon värejä, pysyneet ainakin tähän asti pesussa hyvänä. Väreissä on kyllä tosi paljon eroja! Tusseja en käytä enää ollenkaan, kun kaikki mitä oon kokeillu, haalistuu :/

   Poista
  2. Kiitti vastauksesta :) Värikauppaan siis niin pysyy isovanhempien t-paidoissaki lasten käsien kuvat paremmin ;)

   Poista
 2. Minusta tämä perunapainanta on niin kerrassaan nostalgista! Jälki on kyllä kaunista! Kivan mallinen hellemekko. Oi, kesä! Se on pian täällä. Toivottavasti tulee lämmin ja vähäsääskinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooos! :) No niin on todella nostalgista! Ensimmäiset painettu ala-asteella :D kesää odotellessa <3<3

   Poista
 3. Ihana!Vaikkakin innolla odotan Anttonin painokuvioita , jos vaikka inspiroituis omille pojille☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)) pojille on jotenkin niin paljon vaikeampi keksiä kivoja juttuja! Mutta lupaan että luvassa on :)

   Poista