Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Aaltomaalia

Ostin tässä jokin aika sitten Ilonan huoneen seinää varten pari pikkupurkkia maalia. Harmaata ja vanhaa roosaa, olematta sen suurempia suunnitelmia mielessä. Ajattelin, että sellainen aaltokuvio olisi tosi kiva, jonka esimerkiksi Nuapurissa blogin Maru on aiemmin toteuttanut. Olen nähnyt niitä muuallakin ja mietiskelin, jospa keksisin kuitenkin jotain muuta. 

No en lopulta keksinyt. Selasin Pinterestiä, Styleroomia ja Houzzia monta päivää ideoita miettiessä. Lopulta tämä aalto tuntui kuitenkin parhaalta.


Ensin maalasin yläosan ja sen jälkeen piirtelin vatupassin avulla suoran viivan seinään. Teema-lautasen avulla raapustelin vielä sopivat aaltokuviot ja teippasin tarkasti mailateipillä, kun parempaakaan ei löytynyt :D


Alaosa olisi saanut olla aavistuksen tummempi ja ehkä vähän harmaampi. Mutta en ala enää päälle maalaamaan, kun olen tähänkin ihan tyytyväinen.
Ikean Hemnes yöpöytä sai myös Tikkurilan helmeä pintaansa. Karhensin vain vähän hiekkapaperilla ja sudin rouheasti yhden kerroksen maalia, niin että alkuperäinen tumma saa loistaa alta. Istuu nyt paremmin huoneen muiden, vanhojen kalusteiden seuraksi. 


Huoneen vanhan ulkoasun näet täältä. Mitäs tykkäätte muutoksesta? :)

12 kommenttia:

 1. Hieno toteutus sinullakin! Vaaleanpunaisen kaveriksi sopii just passelisti tuo harmaa. Ihana huone! :)

  VastaaPoista
 2. Oi, aivan valtavan ihana tuli! :)

  VastaaPoista
 3. Jännä, miten tuon seinän voi "nähdä" kahdella tapaa.. Joko siinä on aallot, tai sitten tyttömäiset piparkakku-reuna kuviot. Ja voi vain kuvitella miten eri väri yhdistelmät muuttaisivat ilmettä..ja silti niin yksinkertainen malli.. Ihania sisustus juttuja kyllä sinulla aina <3 -Katja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinäpä sen sanoit! Mietin, miksikä tätä kuviota nyt kutsuisi, kun ei nuo aallot ehkä kuullosta "oikealta" näin hempeässä :D kiitos ihanista kehuista Katja! <3

   Poista
 4. Tämä huone on niin ihana! Suloiset aallot!

  VastaaPoista
 5. Näyttääpä tosi kivalta huoneelta!

  VastaaPoista
 6. oi miten upea huone <3 olet kyllä monitaituri <3

  VastaaPoista