Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Neulatyyny

Facebookin ompeluryhmässä linkattiin hauska ompelukoneen muotoinen neulatyyny. Jatkoin vastaavien metsästämistä pinterestissä ja toivoin, että vastaan olisi tullut jonkun kivan mallin kaavat. Vaan eipä mieleisiä löytynyt. Kaavoittelin siis itse ja heti kerrasta sain ihan onnistuneen tuotoksen. 


Suurimmassa osassa tuo alaosa oli aika pieni, eikä ainakaan omaan käyttööni kovin käytännöllinen. Tämä pysyy hyvin pystyssä ja mahtuu paljon neuloja, niitä kun ainakin niihin tilkkutöihin, (joita en kyllä hetkeen tee :D) tarvitaan paljon.


Neulan ja lankatapin tein cocktailtikusta, jotka värittelin tussilla mustaksi ja joiden vastakappaleena on pieni kuumaliimalla kiinnitetty nappi, jottei ne irtoaisi. Lankarulla on metallinen helmi, johon kieputettu ompelulankaa. Nappulat on koristenappeja ja käsipyöränä on päällystetty nappi.


"pöytään" ompelin vielä pienen tilkun.


Tämä oli hauska ja nopea näpertelyprojekti ja eikös olekkin lopputulos aika suloinen? :D

P.S Arvontaan voi vielä osallistua


14 kommenttia: