Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

maanantai 5. tammikuuta 2015

Neiti kissavainen

Facebookin Saumanvara -ompeluryhmässä on vietelty ompelumaratonia, tänään on menossa neljäs päivä. Jokaiselle päivälle on siis oma kahden tunnin ompeluhaaste. Ensimmäisenä päivänä haasteena oli ommella jotain, jonka saa varmasti valmiiksi kahdessa tunnissa. Tein Ilonalle tunikan, legginssit ja huivin (Niistä luvassa lisää myöhemmin, kunhan saan kuvattua) Toisena päivänä oli haasteena ommella työ, jossa kolme asiaa tältä listalta: nappi, vetoketju, sirkkarengas, nyöri, vuori, kumilanka, pitsiä, applikaatio, painettu kuva, silityskalvoa, tere, strasseja, 5 palan tilkkuosuus


Minä ompelin hassun kissavaisen, jonka mekko on pitsiä, jossa on vuori, kasvot on applikoitu (kirjottu) ja kaulassa on nyöri 


Pään ja vartalon sisään laitoin pillin, johon kieputettu rautalankaa, jotta pää pysyy pystyssä. Ohuen kaulan vuoksi ei varmaankaan ilman olisi pysynyt.


Mitään kaavoja tähän ei ollut, vain inspiraationa tämä kuva.Kasvot kirjoin puuvillalangalla ja posket väritin haaleasti kangastussilla.


Tällaisen tunikamekkosen ompelin Verson Puodin tuutit joustocollegesta. Koko on 110/116 ja tein tämän peruspaidan pohjalta.


Pikkuinen rusetti resorista yksityiskohdaksi.

10 kommenttia:

 1. Voi tuota kisuliinia. Varmasti kiltti kissa. :) Hauskan jäykistyskeinon olet keksinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos paljon :) Hätä keksii keinot :D

   Poista
 2. Hienoja juttuja olet saanut aikaiseksi! Mä en ole jotenkin herännyt lainkaan tähän haasteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Mulla ollut lomaa, niin kerrankin oli aikaa osallistua :)

   Poista
 3. Aika hurja haaste, mut ihanaa, et sulla on virtaa osallistua. Ja tuotoksethan on upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kerrankin aikaa :) Huomenna taas töihin :)

   Poista