Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Vinksinvonksin talo


Olen tehnyt joululahjoja, joita en viitsi täällä ihan vielä julkaista, jos vaikka saajat sattuvat tänne kurkkimaan. Lisäksi odottaa kaikenlaista muutakin, joita haluaisin kuvata päivänvalossa. Unohdin kuitenkin kameran muistikortin perjantaina töihin. Tänään ostin varakortin, mutten sitten tietenkään enää valoisaan aikaan ehtinyt takaisin kotiin :/ No mutta ensi viikonloppuna sitten.


Tätä taloa tuli rakenneltua parisen viikkoa sitten. Jokunen ruma sana meinasi karata ilmoille, sen verran haasteellinen rakennelma oli. Kaavat löysin Mansikkamäki blogista. Vaikka olenkin lopputulokseeni enemmän kuin tyytyväinen, niin jää kyllä aika kakkoseksi alkuperäiseen verrattuna.

Talon koristelu jäi vähän kesken, kun kettukarkit (kattotiilet) loppui kesken. Sitten tuli Anton ja söi vaivalla leikkelemäni puun :D

No itsenäisyyspäivänä sitten jatkettiin, lapset leipoi ja koristeli omiaan sillä välin, kun itse koristelin talon loppuun.


Tämä tyttönen on kuulemma Ilona. Koristelut tein pikeerillä. Eli kananmunan valkuainen, johon sekoitin niin paljon tomusokeria, että siitä tuli tarpeeksi sitkeää massaa. Ihan parasta koristelusörsseliä tämä! Joku lisää seokseen vielä leivinjauhetta. (nopeuttaa kuulemma kuivumista) Itsekin kokeilin, mutta vihaan sen makua ja mielestäni se maistuu kyllä läpi.


Uusi puu meinasi vähän kärähtää, mutta en jaksanut väkertää enää kolmatta.


Tässä vielä osa lasten taideteoksista.

6 kommenttia:

  1. Ihastuttava talo! Muutama tippa sitruunan mehua pikeerissä nopeuttaa huomattavasti sen kuivumista, ja maistuukin mukavammalle kuin leivinjauhe :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jutta :) joo sitruunan olen kuullutkin ja mietinkin mahtaako sekin nopeuttaa :) hyvä tietää jatkossa, tähän hätään ei ollut kaapissa.

    VastaaPoista