Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

lauantai 13. joulukuuta 2014

Prinsessa

Facebookin Saumanvara -ompeluryhmässä oli perjantain haasteena "lapsen piirtämää". Itsellä ollut pidemmän aikaa jo, mielessä tehdä Ilonalle vaate, jossa hänen itse piirtämä kuva. Isänpäivänä maalailinkin jo piirroksia tyynyliinoihin ja nyt päätin kokeilla maalailla tunikaan.


Tyttösen monienkymmenien luomuksien seasta valitsin tämän prinsessan, koska sillä on mielestäni ihanan yksityiskohtainen mekko :)


Maalasin Emo-tuotannon kangasväreillä, ohuella siveltimellä.


Vaaleanliila trikoo on peräisin Fabriinasta ja raidallinen huudeltu kangashuutokaupasta. Kaava on muokkailtu peruspaidasta.
14 kommenttia:

 1. Kyllä voikin olla ihana! Tosi onnistunut.

  VastaaPoista
 2. Sievä kuin mikä !! Aivan mahtava piirros ja se istuu vaatteen yleisilmeeseen upean herkästi :)

  VastaaPoista
 3. Niin ihana! (Sillaihan mää aina kommentoin, mutta minkä sille voi, kun on ihana?) Mukavan yksinkertaiset värit olet valinnut värittämiseen. Sopivat vaatteeseen jotenkin aivan erinomaisesti. Sinulla on kyllä hyvä värisilmä - se miellyttää minua aina. :) Tässä tunikassa kaikki sopii niin hyvin yhteen. Pitsi, raidat, kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei todellakaan haittaa! Jokainen kommentti, vaikka vaan sana "kiva" lämmittää mieltä ihan todella :) Suuret kiitokset kehuista, aina ei tunnu siltä, että värien yhdisteleminen olisi helppoa/onnistunutta, mutta ihana kuulla että olet sitä mieltä :)

   Poista
 4. Aivan ihastuttava lapsen piiros, sopii tähän paitaan erittäin hyvin!

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihana! Sitä odotellessa että oma tyttö kasvaa, aivan ihana idea antaa tytön luovuuden loistaa! Liityinpä lukijaksikin kun sinulla on niin kivoja ideoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja lämpimästi tervetuloa seuraamaan Juulia :) lasten piirrokset on kyllä niin valloittavia! :)

   Poista