Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Palasia vuodesta 2014

Vuosi on kulunut nopeasti! Muistan kuinka viime vuonna jouluapulaisena Kainossa ollessani hiljaa mietin mielessäni "Voi kumpa joskus saisin tehdä töitä täällä" Ja nyt minä saan :) Töiden ja lasten päiväkodin aloittaminen on ollut vuoden suurin muutos ja siitä muutoksesta olen varsin iloinen. Myös paljon muita iloja ja suruja on vuoteen mahtunut, mutta noin yleisesti katsoen oikeinkin onnistunut vuosi.

Vuosi on ollut myös käsityön täyteinen. Ei varmastikaan kovinkaan montaa päivää mahdu vuoteen, jolloin en jotain olisi väkertänyt. Kiitos teille kaikille ihanille lukijoille, joita on vuoden aikana tullut hurjasti lisää! Kiitos paljon ihan jokaisesta kivasta kommentista, ne lämmittävät mieltä ihan todella <3

Tässä vielä vuoden parhaita paloja käsityön saraltaTilkkuliinoja ompelin jo alkuvuodesta ja ovat edelleen kovassa käytössä.

Pandarepulla voitin Viljamin Puodin panda -kilpailun <3


Tämä on ollut Antonin suosikki rokottipaita. 
Tällä mekolla juhlittiin synttäreitä ja Sirpa Ryyppö kuvasi ihania 3v kuvia 


Tämä villatakki oli vuoden suurin neuletyö

Ja tämä ehkä toiseksi suurin :D

Innolla odotan mitä vuosi 2015 tuo tullessaan!

<3 OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE <3

6 kommenttia:

 1. Ihan mahtavia ovat kaikki käsityösi! Ihana tuo käyttämäsi värimaailma, siulla on hieno oma tyyli :) Iloista alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hannariina <3 ihana kommentti! Iloista ja onnellista uutta vuotta sulle myös :)

   Poista
 2. Mä niin tykkään käydä sun blogissa, ja edelleen ihastelen noita tilkuista tehtyjä pöytäliinoja. Täällä saa aina pinspiraation johonkin mikä itselle ois tarpeellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia kehuista <3 tosi ihana kuulla :)

   Poista
 3. Ihania juttuja on mahtunut vuoteen 2014! Sulla on tosi hyvä, oma tyyli ja ihana värimaailma. I like :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät Jaana <3 kiitos ihanista kehuista :)

   Poista