Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

tiistai 23. joulukuuta 2014

Kynä-pupu

Lapset on innokkaita piirtäjiä. Tussit vaan sattuu usein jäämään korkit auki minne sattuu, joten listalla on pitkään ollut ommella penaali. No katselimpa tuossa pinterestissä taas kaikenlaista ja vastaan osui virkattu nallepenaali. Näytin Ilonalle ja sanoi, että : "äiti joo, mutta älä tee nalle paneelia :D Tee pupu." Tästä inspiroituneena kaivelin puuvillalankakorista pieniä keriä ja aloin virkkailla. Mitään ohjetta tähän ei siis ollut ja lopputulos olisi voinut olla vielä pikkuisen pulskempi. Kyllähän tähänkin ihan kivasti kyniä mahtuu, että ei se laihuus niin haittaa.

Sisäpuolelle ompelin kankaasta vuorin ja fiksuna ajattelin ommella sen väärinpäin, niin että vetoketju jäisi vuorin ja päälliosan väliin. No ei se sitten mennyt ihan niin kuin kuvittelin :D Mutta ei sekään haittaa, ens kerralla sitten. Muuten tästä tuli mielestäni oikein veikeä ja onnistunut.


 Rusetit korviin ompelin pitsikankaasta.


Ja mikä parasta, penaali sopii huoneen väreihin :D \o/


8 kommenttia:

  1. olisiko sinulla suuntaa antavaa ohjetta? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain syystä tämän postauksen kommenteista ei ole tullut ilmoituksia, joten anteeksi että kesti vastata. Valitettavasti ei ole kyllä minkäänlaista ohjetta tähän :/

      Poista