Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

perjantai 21. marraskuuta 2014

Pitsiliina

Vaihdoin olohuoneeseen tummanpunaiset jouluverhot, joten mintulla maustettu, aiemmin ompelemani pöytäliina ei oikein enää istunut sisustukseen. Tykkään liinasta tosi paljon, joten päätin tehdä toisen, joka sopii kaikenvärisen kanssa.

No mikäs sen paremmin sopisi, kuin mustavalkoinen.  Kaapinkätköistä löytyi pinnasängyn lakana, jolle ei enää ole käyttöä, mustaa puuvillaa ja kirpparilta löydettyjä pitsiverhon paloja.


Tein liinan aivan samalla tyylillä, kuin edellisenkin. Tästä tuli vain hieman pienempi, kun en ottanut ihan kaikkia juttuja mittaillessa huomioon :D Mutta ihan hyvä tämä on näinkin.
Lisäksi tein päiväkodin tädeille joulumuistamiseksi päällystettyjä nappimagneetteja. Aihiot ja magneetit on Nappikauppa Punahilkasta.


Näitä on tosi kiva ja nopea tehdä!
2 kommenttia:

  1. Onpa oiva keksintö laittaa pitsikangas pöytäliinakäyttöön. Muutenkin tuollainen tilkkuliina näyttää hyvälle. Itsekin olen ajatellut päällystää noita nappeja,mutta enpä ole vielä saanut aikaiseksi. On niin paljon aikomuksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olen joskus aiemminkib kokeillut pitsiä pöytäliinassa, se tosin oli keittiössä ja keräsi vähän murusia sekaansa :D olkkarissa tulee kuitenkin harvemmin syötyä, niin toimii ehkä paremmin. Itselläkin noita aikomuksia kyllä riittää ;)

      Poista