Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

maanantai 10. marraskuuta 2014

Isänpäiväksi

Meidän 3v 9kk ikäinen tyttösemme on kovin innostunut leikkaamaan paperisaksilla paperia. Aluksi oli lattiat täynnä pientä paperisilppua. Sitten opastin, että piirtäisi ensin paperille kuvan ja leikkaisi sen sitten irti. 


Minä niin tykkään näistä lasten piirroksista! Aivan Ihania.


Kun isänpäiväksi ei ollut vielä mitään lahjasuunnitelmia tuli mieleeni maalata Ilonan piirrokset tyynyliinaa koristamaan.

Skannasin piirrokset, suurensin ja tulostin ne. Unohdin muokata peilikuvaksi, joten kankaalle silittäessä ne kääntyivät päinvastaiseksi. Ei se nyt kuitenkaan ole se oleellinen juttu, joten ei se kai haittaa. Kuvan siirtämisestä kankaalle silittämällä olen kirjoitellut ohjeenkin joskus.

Eihän nämä omat jäljitelmät ole yhtä hienoja, Kuin tytön tekemät, mutta siveltimellä ja kangasvärillä piirtäminen on vielä näin pienelle vähän liian sotkuista hommaa.
Kortteihin liimattiin sitten ne alkuperäiset piirrokset, jotta ukki ja pappa tietää milaisia ​​niiden olisi pitänyt olla :D


Tyynyliinoissa on Ilona, ​​Anton, Möykky, (kissamme: D) Onni Jonni Mustekala, (kirjasta tuttu) pilvi ja aurinko, jos joku ei tunnistanut.

4 kommenttia:

 1. Hieno idea! Ihmeellistä miten eri tahtia lapset kehittyy piirrustustaidoissa. Meidän lapset ovat valitettavasti tulleet vanhempiinsa, ja tuon tasoisia piirrustuksia on järkevää odottaa ehkä joskus ala-asteikäisenä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olet täysin oikeassa! Ilona on aina tykännyt piirtää ja kärsivällisesti yrittänyt. Toisin kuin Anton, piirtää pelkkää suttua, yli paperin, eikä edes kiinnosta yhtään :D

   Poista
 2. Iiihanat tyynyliinat, kyllä noiden kanssa nukkuessa täytyy nähdä kauniita unia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan kauniita unia! :) Ainakin lahjat oli mieluisat

   Poista