Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

lauantai 11. lokakuuta 2014

Triangle tilkkupeitto

Pinterestissä olen monesti ihastellut kolmioista tehtyjä tilkkupeittoja ja ajatellut, että joskus kokeilen sellaisen tehdä. Ilonan sänky on ollut vailla päiväpeittoa ja viime kerralla Kankaisella poiketessa löysin sopivia puuvilloja, joten nyt sellaista sitten kokeilin.


Tekeminen oli helppoa, vaikka alkuun vähän arvelutti kolmioiden kohdistaminen. Värejä en laittanut minkäänlaiseen järjestykseen, ainoastaan katsoin, ettei kahta samanlaista tule vierekkäin. Kankaat siis Kankaiselta ja joukossa on myös jotain kaapista löytyneitä tilkkuja. Välissä on vanua ja taustana luonnonvalkoinen puuvilla. Tikkailin päälle kuvioiden mukaisesti, jotta vanu pysyy pesuissa paikallaan.


Samaa hempukkasarjaa taas, kun koko Ilonan huone muutenkin :D  


20 kommenttia:

 1. me ihasteltiin tyttöni kanssa teijän tytön huonetta. niin nättiä oli tyttösenkin mielestä. timanttiviiri on hauska ja pandat kivat. kaunis on päiväpeittokin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3 kiva kuulla, että tykkäätte :)

   Poista
 2. Jos blogissasi on kuvia Ilonan huoneesta, ei voi kun hymyillä :) Oikeasti, niin kauniin tyttömäistä ettei sanat edes riitä :D Ja tuo seinä tuolla sängyn "takana" on kyllä kiva, tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, unohdin vielä mainita tuosta päiväpeitosta. Tosi kiva idea, vois joskus ittekkin kokeilla

   Poista
  2. Kiitos paljon mieltä lämmittävistä sanoistasi! :) kannattaa koittaa, jos vähänkin tykkää tilkkutöistä :)

   Poista
 3. Hattua nostan! Oon tehnyt tyynyn kaiketi samalla ohjeella, ainakin kolmioiden muodot ja koot näyttävät hyvin samankaltaisilta, ja olipahan kohdistaminen. :) Mut nättiä on, ja kyllähän sitä noin kauniin peiton eteen työtä tekeekin! Mä kerään voimia että jaksaisin tarttua toiseen tyynyprojektiin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 ainiin, pitikin ohjeeseen laittaa linkki :) varmastikin sama joo. Olihan siinä kohdistamista, mutta kun huolellisesti leikkasi samankokoisia paloja, niin meni helposti kohdalleen :) ei näitä kyllä ihan joka päivä tekis ;)

   Poista
 4. Voi miten kaunis peitto! Mä olen myös ihastellut noita, mutta aina jäänyt ihastelun asteelle, enkä ole aikaiseksi saanut mitään. Todella kaunis huone! Ihana kokonaisuus.

  VastaaPoista
 5. Oikein kaunis ja onnistunut tilkkupeitto :) Ja kaunis tytön huone! <3

  VastaaPoista
 6. Nättiä ja tyylikästä, niin peitto kuin koko huone!

  VastaaPoista
 7. Suloista hempukkasarjaa! Taitavasti yhdistelty päiväpeitto ja aivan ihana huone kokonaisuudessaan. Pienen tytön unelma!

  VastaaPoista
 8. Oi että on ihana huone neidillä! Tuo päiväpeitto sopii täydellisesti huoneeseen :)

  T: Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Satu <3 kiva kuulla, että tykkäät :)

   Poista
 9. Nyt on kyllä niin ihana huone ja peitto että oih ja voih! <3

  VastaaPoista