Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

perjantai 17. lokakuuta 2014

Kuura huivi ja muita asusteita

Aiemmin neulomastani villatakista jäi lankoja hieman yli. Otin jämäkerät käyttöön ja neuloin niistä Ilonalle pienen huivin. Malli on sama Ravelrystä ilmaiseksi löytyvä Kuura, jollaisen neuloin mustavalkoisena myös itselleni.


Lankoina käytin siis unelmanpehmeää Dropsin Merino Extra Finea ja reunuksen tein jostan vanhasta kimaltavasta jämäkerästä. Ohjeesta poiketen tämä on siis pienempi ja reunus on virkattu oman maun mukaan.Nykyään työskentelen siis Kainossa :) Olen niin onnellinen työstäni! Saan tehdä juuri sitä mistä eniten tykkään (Ommella :D) ja työkaveritkin on aivan huippuja.


Nämä pipot ja kaulurin saksin siis Kainon merinovillahaalareiden jämäpaloista. 

Kaulurin ompelin omalla kaavalla ja pipot saksin summamutikalla. Pipoihin yhdistin puuvillaresoria, vaikkei se ehkä ole paras yhdistelmä merinovillan kanssa. Merino kun ei kaipaa pesua läheskään yhtä usein, kuin puuvilla. Meidän lapsilla yhdistelmä on kuitenkin toiminut, eikä ainakaan tämä Kainon merino ole pesujen myötä ottanut itseensä.

o
4 kommenttia:

 1. Sinä olet kyllä taitava neuloja! Ihana kissakuosi tuossa pipossa ja kaulurissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinannut vallan jäädä vastaamatta, kun ilmoitti jotain virhekoodia aiemmin. Mutta kiitos paljon :) itsekin tykkään kuosista!

   Poista
 2. Voisin kommentoida just samoilla sanoilla Kristan kanssa. :) Piti käydä kuukkeloimassa Kaino. Minulle ihan uusi tuttavuus. Onnea on kiva työ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onnekas olen kyllä kun huolivat minut joukkoonsa :)

   Poista