Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Sudittuja paitoja

Pojan paidoista on suurin osa jäänyt pieneksi kesän aikana. Tarpeeseen tuli siis ommeltua pari uutta. Molempien paitojen kuvat maalailin sillä hyväksi havaitulla Tiimarin kangasmaalilla. Traktorista olisi voinut tehdä vähän isommankin, mutta kai se noinkin ihan hyvä on.


Sarvikuonopaidan kaava on Ottobre Rascal. Traktoripaidan kaavaa en muista. Kankaat ovat Kangaspeikon uutuuksia ja resorit Fabriinasta.

Näissä on nyt jopa vähän kasvunvaraakin, joten menee toivottavasti pitkään :)T-paidan tein jo aikoja sitten! Se oli vielä helteillä päälläkin, mutten ole sitä vain aiemmin saanut aikaiseksi kuvata.

10 kommenttia:

 1. Hienot paidat! Oot kyllä taitava maalailija

  VastaaPoista
 2. Sun maalausjälki on niin kaunista. Ihanat paidat!

  VastaaPoista
 3. Voi että kun on suloinen pieni poika! Ja vihreästä kun tykkään, ostaisin kaupasta heti kyllä tuommoisia paitoja jos se olisi mahdollista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos, ihanista kehuista <3 :)

   Poista
 4. Aivan mahdottoman hienot paidat ja maalaukset!! Löysin blogisi Mandariinimania-blogin kautta ja jään ehdottomasti myös lukijaksi. Tosi paljon kivoja ja mielenkiintoisia töitä löysin täältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein paljon kiitoksia! Tosi mukava kuulla, lämpimästi tervetuloa seuraamaan :)

   Poista
 5. Voisko saada tarkemmat tiedot tuosta maalista?
  Pakko kokeilla kun on niin viimesenpäälle komeita paitoja!

  VastaaPoista
 6. Pahoittelut, että kesti vastata, välillä nämä Anonyymit kommentit valitettavasti joutuvat roskapostikansioon :/ http://handmadebyona.blogspot.fi/2014/07/mustia-ruusuja-ja-kangastussikokeiluja.html Täällä olen kirjoitellut samaisesta kangasväristä kokemuksia ym. :)

  VastaaPoista