Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

keskiviikko 6. elokuuta 2014

Raidallinen kylpytakki

Meidän nettiyhteys on poikki :/ Kävin ostamassa tänään uuden modeeminkin, kun ajattelin, että 8 vuotta vanha on sanonut sopimuksensa irti. Mutta ei vaan toimi vieläkään. Nyt on siis korkea aika kokeilla puhelimen Blogger sovellusta ja katsoa saanko tällä postauksen aikaan. 
Ilona sai viime jouluna lahjaksi Finlaysonin vetoketjullisen kylpytakin. Se on osoittautunut todella toimivaksi ja mukavaksi, joten päätin ommella Antonille myös vastaavan.
Löysin kirpparilta kaksi H&M:n, uutta pyyhettä ja niistä sain ajatuksen. 
 Käytin kantattuja reunoja mahdollisimman paljon hyväksi. Paitsi hupussa epähuomiossa en, joten sen reunat kanttasin. Samoin lisäsin huppuun mustan yksityiskohdan, koska en halunnut sauman näkyvän hupun sisäpuolella.


Metallinen vetoketju on Karnaluksista, se ei välttämättä ole mukavin vaihtoehto ihoa vasten, muttei löytynyt tarpeeksi pitkää muovistakaan nyt varastosta. 


 Mallia otin siis siitä Ilonalle ostetusta takista, tästä tein vain aavistuksen pienemmän. Jätin kuitenkin reilusti kasvunvaraa, ettei jää heti pieneksi. Taskuihin ja korviin käytin pyyhkeen toisen puolen värejä kontrastiksi.


Seepra tuli jotenkin tästä mieleeni, joten päätin lisätä seepramaiset korvatkin.


Hupun sauman peitin kanttinauhalla ja lisäsin ripustuslenkin.


"Mun kissa takki" sanoi Anton :)


8 kommenttia:

 1. Hieno takki! En heti ajattelisi mustavalkoista lapselle, mutta hyvin tuo väriyhdistelmä toimii näköjään pienilläkin ihmisillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon :) Minä kun tungen tota mustavalkoista joka paikkaan, niin lapsille myös :D Tähän lisäsinkin nuo korvat, tuomaan vähän leikkisyyttä :)

   Poista
 2. Just hyvä seepratakki. :) Hyvin hyödynnetty pyyhkeen valmiita reunoja.

  VastaaPoista
 3. Ihan älyttömän hieno! Ja tosi toimiva, kun froteepyyhe imee paremmin kuin esim. joustofrotee. Tein aikanaan pojalle itsekin pyyhkeestä kylpytakin, mutta laitoin siihen päällikankaaksi puuvillaa. Oli ihan kiva, mutta aika paksu ja tönkkö. Tuo toimii paremmin. Pitäisikin kohta tehdä uusia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi <3 Joo, mä en itse tykkää edes sellaisista matalampinukkaisista pyyhkeistä, joten aattelin, että froteepyyhe on paras vaihtoehto :)

   Poista