Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

perjantai 1. elokuuta 2014

Jämälanka katti

Kuumina kesäpäivinä piti taas keksiä jotain räpellettävää, lasten kanssa ulkoillessa. Niimpä lainasin kirjastosta läjän virkkaus ja neulonta kirjoja. Unileluja, pehmoeläimiä ja nukkeja -kirjasta pongasin ohjeen raidalliseen kissaan ja ajattelin heti, että siihempä saankin hukattua jämälankoja kivasti. 

Yllätyin kissan koosta ja sitten alkoikin jänskättämään, riittääkö langat. No nehän riitti onneksi juuri sopivasti. Ihan pienoisia muokkauksia tein, kuten korvista kaksinkertaiset, jaloista ja käsistä jätin vanutäytteen pois, koska mielestäni näytti vain paremmalta niin.


Aika hassu katti siitä tulikin :D Täytteenä on vanua, Ikean tyynystä ja langat random puuvilloja. Silmät, nenän ja viikset kirjoin, laakapistoilla.Alkaa olla melkoisen tyttömäinen tämä, pikkuprinsessan valtakunta :D 10 kommenttia:

 1. Voi miten hellyyttävä katti :)

  VastaaPoista
 2. Prinsessalle tyttömäistä, aivan oikein! Mutta Joo on hieno kissa

  VastaaPoista
 3. Käytät tota pilkkua häiritsevästi väärin. Se ei suomenkielessä ihan noin tule :D Muuten kiva blogi, ihanat kuvat ja siisti työjälki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, valitettavasti en oo pätkääkään lukuihminen 😂 Mielummin liikaa pilkkuja, kuin ei ollenkaan sanon minä. Eikä tää blogi muutenkaan ole kielioppiin ja äidinkieleen keskittynyt, joten virheitä saattaa löytyä vaikka sun mistä. Valitettavaa jos se kovasti häiritsee. Ei ole kuitenkaan aikaa eikä halua alkaa sitä opettelemaan, joten näillä mennään mitä luoja on suonut.

   Poista