Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

tiistai 29. heinäkuuta 2014

Ruutuhyppelyä

Fb:n Saumavara -ompeluryhmässä on kilpailu, jossa ideana ommella tuote, jossa jotenkin kirjaimet S A V A tekstinä tai piilotettuna. Itselleni tuli mieleen ristikko, mutta sen oli jo joku muu ehtinyt toteuttaa ja toinen idea tehdä kissojen hännistä kirjaimia. En kuitenkaan saanut piirrettyä kissoja niin, että ne olisivat itseäni miellyttänyt, joten vaihdoin suunnitelmaa.


Tämän tyttösen piirtelin kangastusseilla ja väritin pari vaaleanpunaista yksityiskohtaa. Kaulassa olevan rusetin applikoin ja hiuksissa olevat rusetit ompelin pitsistä.


Kaavana on muokkailtu peruspaidan kaava. Helman rypytin kuminauha alalankana. Helman leopardikangas ja valkoinen trikoo on Kankaiselta ja mintun värinen resori tilattu Paapiilta.  


Kiusasin tyttöä hetkisen, tällä helteellä, että sain muutaman sovituskuvan. Aamulla oli sentään edes vähän viileämpi ja aurinko pilvessä. 

8 kommenttia:

 1. Todella sievä! Itse vasta keräilen rohkeutta aplikointien tekoon ;-) Onnea kisaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia :) Kannattaa rohkeasti kokeilla vaan, se on hauskaa puuhaa!

   Poista
 2. Niin kaunis ja herttainen. Hyvä idea ja hieno toteutus, olet taitava visioimaan. Oikein mielenpäälle jäi nuo kissanhännänpäät pyörimään. Toteuta joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sanne-Maija! <3 Sinä se aina kirjoittelet niin ihanan kannustavia kommentteja! :) Pitänee joskus kokeilla niitä hännänpäitä :D

   Poista