Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Pastelliperhonen

Facebookin ompeluryhmän, viiime perjantain haasteena oli inspiroitua lastenhuoneiden kuvista. Itse inspiroiduin pastellisävyisistä tottakai. 

Ostin juuri molemmille lapsille vanhat, puiset sängyt ja aloin sisustelemaan molemmille omia huoneita. Tähän asti olemme nukkuneet siis kaikki samassa makuuhuoneessa ja lapsilla on ollut yhteinen leikkihone. Leikkihuoneen sohva siirtyi Ilonan huoneeseen ja se kaipasi mielestäni jonkun tyttömäisemmän tyynyn.


Tyynyn pohjakankaaksi valitsin Kodin Ykkösen alesta mukaan tarttuneen violetinharmaan puuvillakankaan. Perhosen applikoin valkoisesta lakanakankaasta ja erivärisistä pitseistä.Kirpparilta ostelen usein halpoja pitsiverhoja. Viimekertaisista kappaverho löydöistä ompelin sivuverhon. Ompelin vuorotellen suikaleen pitsiverhoa ja suikaleen samaa kangasta, kuin tyynyssäkin.

Onhan nää nyt aika ällösöpöt, mut eikös 3 veen tytön huoneessa saakin olla?!  ja ai että mä odotan, että saadaan uudet ikkunat! Nuo punaruskeat ei sovi sitten yhtään meille ja onhan ne jo erittäin huonokuntoisetkin, että pelkkä väri ei ole syynä :D 

Ikkunanäkymänäkin tylsä kuormaajan kauha, kun seinistä hakataan rappauksia pois, että ne uudet ikkunat voidaan asentaa.


2 kommenttia:

 1. Suloisen ällösöpöä - ja sitä saa pikkuprinsessalla ollakin. Kaunista! :)
  Jaan sun kans täysin tuon kokemuksen/tuntemuksen ikkunan pielistä. Meillä on samanväriset tässä 70-luvulla remontoidussa rintamamiestalossa. Odottavat vaihtoa, mutta ei vielä tänä(kään) kesänä ole sen aika. Nyt on kylpyhuone- ja putkiremontin aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Meilläkin koko ajan jonkun remontin aika. Pihakin on, kuin hävityksen kauhistus, kun on seinistä hakattu rappauksia pois. Pöly lennellyt ympäriinsä :/ Mutta ehkä vielä joskus on edes melkein valmista! Ehkä sitten ensi kesänä tekin saatte ikkunat :)

   Poista