Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Maijat

Versonpuodille lähti tilausta, heti kun huomasin, että tätä ihanaa, Leena Rengon suunnittelemaa Maijat joustocollegea oli saatavilla. Ensimmäisellä kerralla harmitti lujaa, kun jäin ilman. Ja nyt se näyttää taas olevan jo loppuunmyyty :/


Tein siitä Ilonalle viileitä kesäilmoja lämmittämään pitkänmallisen hupparin. Kaavana hyväksi havaittu Ob 1/14 lizard. Huppua hieman pienensin, lisäsin resorin ja helmaa pidensin reilusti. Helmaan tein kujan, omasta vanhasta hupparista kierrätetylle nyörille. Myös vetskari on kierrätetty jostain vanhasta hupparista.


Resoreiden väriä mietin pitkään ja lopulta valitsin vaalean liilan. Mielestäni sopivan värikäs, muttei liian sekava kuitenkaan.
Tytölle tosi mieluinen kuosi! Pieni palanen vielä jäi. Mietitään, keksisikö siitä jotain muuta, kuin sen ainaisen pipon :D

10 kommenttia:

 1. Tosi kivan hupparin oot kyllä tehnyt!

  VastaaPoista
 2. Ihanasti sopii tuo liila tuohon huppariin, hyvä valinta! En raaski saksia omaa Maija- palaani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) lähiaikoina tullut kyllä pitkästä aikaa tosi herkkuja kuoseja! Ja rohkeasti saksimaan vaan ;)

   Poista
 3. Oot todella taitava! Todella kauniita ja hienoja vaatteita oot ommellut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia kovasti! Kiva, jos tykkäät :)

   Poista
 4. Kaunis huppari, pitäisikin tehdä tällainen pitkänmallinen omalle tytölle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia :) Pitkänmalliset on kivoja ja jos tekee vielä käännettävät resorit hihoihin, niin saa lisättyä käyttöikääkin rutkasti :)

   Poista