Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Eläinpaitoja

Anton on saanut lähikuukausina jonkun kasvuspurtin, kun on tullut todettua, että lähes kaikki peruspaidat alkaa käydä pieniksi. Toisaalta kiva, tuleepa ommeltua ainakin tarpeeseen. Mutta toisaalta harmi, kun mun pieni vauva kasvaa isoksi :D


Yhtenä aamuna kun lapset nukkui, selailin kuvia pinterestissä ja piirtelin jämäkankaille kuvia kangasvärillä, miettimättä sen paremmin, mitä niistä on tulossa. Kankaat valitsin sen mukaan mitä kaapista sattui löytymään. 


Pandapaidassa kaavana Ottobren Raide, muissa Rascal. Koko kaikissa reilu 98cm. Ilona kysyi, "Äiti, miksi pandalla on vaan yksi jalka?" :D Niin no, ehkä se muistuttaa enemmän jalkaa, kuin kravattia.  Kiinnitin kuvat kaksipuoleisella liimakankaalla, nurjalla käytin irtirevittävää tukikangasta ja ompelin tiheällä suoralla tikillä. En halunnut näistä liian siistejä, vaan reunat saavat vähän repsottaa pesujen myötä.

Ja pojan kommentit "Anton ykkää" Se on parempi tuossa iässä vielä tykätäkin äidin luomuksista! Näistä tuli vähän reiluja, mutta suoraan käyttöön ne silti otetaan.

20 kommenttia:

 1. Ihan mahtavia! Simppeleitä, käyttökelpoisia, mutta silti totaalisen uniikkeja ja upeita!

  VastaaPoista
 2. Upeita paitoja! Olet kyllä taitava! :)

  VastaaPoista
 3. Vitsit, miten paljon kaikkea ihanaa sitä saisikaan vielä tehtyä jos osaisi piirtää. Upeita paitoja! Olet taitava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaanpas ihan vahingossa melkein sanatarkalleen Iinaa :D Oli auki tämä sivu tässä jonkin aikaa, enkä nähnyt noita aikaisempia kommentteja :)

   Poista
  2. Hehe, suurkiitokset sullekin Hanna! :)

   Poista
 4. Hauska tuo kiraffi paidan eripari hiha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Just sattui samana päivänä saapumaan postista tuo toinen raitakangas, olin jo leikannut toisesta kankaasta hihan, mutta vaihdoin vielä, kun sopi paljon paremmin :)

   Poista
 5. Tosi hienot paidat! Kauniit eläimet mätsäävät tosi hyvin paitakankaisiin :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hienoja! Vitsi, kun osais itsekin piirtää noin hyvin!

  VastaaPoista
 7. Ihania paitoja! Mitä kangasvärejä/tusseja käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin käytin Tiimarin loppuunmyynnistä ostettua väriä, lisään merkin kun pääsen kotiin :) tarkoituksena tehdä postaus tusseista ja väreistä tässä lähipäivinä :)

   Poista
 8. Tosi kivoja kuvia olet paitoihin tehnyt =)

  VastaaPoista