Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Betonia pintaan

Käytiin kuvauttamassa lapsosia ammattikuvaajalla. Ajattelin, että nyt siihen on panostettava, kun ovat vielä pieniä, aitoja ja "suloisimmillaan". Olenkin kuviin tyytyväisempi, kuin mihinkään ammattikuviin koskaan! Kuvat otti ihanan pirteä ja todella ammattitaitoinen Sirpa Ryyppö, Forssassa. Kannattaa käydä kurkkaamassa muitakin kauniita kuvia täältä. Voin lämpimästi suositella!


Etsiskelin isoille kuville jotain vähän erilaisia kehyksiä. Mistään ei kuitenkaan oikein löytynyt mitään sopivaa, eikä varsinkaan tarpeeksi isoa. Niimpä ostin Ikeasta ison kehyksen ja sudin siihen huolettomasti vähän betonitasoitetta. Tässä ensimmäisessä kuvassa näkee pinnan rouheuden parhaiten, muissa kuvissa näyttää lähinnä maalatulta.


Koskettava kuva ei todellakaan tule näissä kuvissa oikeuksiinsa, mutta näkeepä vähän kehyksien ilmettä kuitenkin.


Hain tuolta lisäsiiven remontin seasta jostain pussista vähän jotain seinätasoitetta purkkiin, lisäsin vettä, kunnes massaa sai siveltimeltä sopivasti siveltyä ja läästin vain pintaan, ilman mitään sen kummempaa.Ja kun siihen purkkiin vielä vähän jäi, niin loput sudin pumppupulloon, josta oli lohjennut pala. En tiedä toimiiko tämä ratkaisu tässä kovin hyvin, mutta saipahan ainakin vähän lisäaikaa, ennen kun lentää roskikseen.2 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä aina hauskoja ideoita mitä ei kyllä itse hoksaisi. Ja toi kuva, aivan ihanalla paikalla lipaston päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia paljon :) Kuva pääsi joo parhaalle paikalle! Mun mielestä tää on niin ihana kuva, vaikka onkin surullinen, kyynel poskella!

      Poista