Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

lauantai 3. toukokuuta 2014

Riivalille riivaleita

Kankaiden yönä tuli tilattua Käpysen uutuutta, Jenni Mäensivun suunnittelemaa megaihanaa riivalit -luomujerseytä. Meidän pikkujätkälle isoimmat kuvat olivat ehkä pikkuisen liiankin suuria, muttei se mielestäni haittaa yhtään. Leikkelin kuvat irti ja ompelin suoralla tikillä ympäriinsä, ajatuksena, ettei tarvitse olla mikään liian siististi tehty.

Kun kangas kotiutui, Anton näki, osoitti pienempää mörrimöykkyä ja iloitsi "Minä, minä, minä" :D 


Musta ja pallollinen college on Kankaiselta. Hupparin kaava on jälleen oma muokkailu, joka ollut käytössä monen monta muutakin kertaa.Kankaan toisessa reunassa kuosi on pienemmällä ja se sattuikin olemaan juuri pipoon sopiva! Takaosassa on pelkkiä tähtiä.Kuvat olikin tällä kertaa varsin meneväisiä, kun kuvattava pinkoi pakoon, minkä jaloistaan pääsi, vaikka piti äkkiä napsia vaan pari kuvaa, ilma kun ei ollut mikään kovinkaan lämmin. Ja iso kasa olisi valmiita, kuvattavia vaatteitakin, luvassa mm. My little pony ja Mikko Mallikas piirroksia. mutta joka päivä tuntuu olevan jotain menoa johonkin suuntaan, eikä saa mitään aikaiseksi. 


12 kommenttia: