Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

maanantai 5. toukokuuta 2014

Piirroksia

No juu, taisihan se kangastusseilla ja -liiduilla piirtely lähteä vähän lapasesta :D Ilona toivoi My little pony pipoa ja sitten serkkutytötkin ihastui siihen ja lupasin piirrellä heillekin omat pipot, toinen on valmis ja toinen on vielä työn alla.Kun ensimmäinen poni oli valmis, Ilona kysyi, mikset voi tehdä Ariel pipoa. No teinhän minä käskystä sitten sellaisenkin. Kuva apinoitu googlen kuvahausta.


Sitten vielä paitaankin yksi poni. Paidan kaava on joku perus raglan-paita, lisäsin vain kaitaleen helmaan. Raidallinen trikoo Ainolasta, vaaleanpunainen trikoo ja resori Kankaiselta.Kyllä nyt on onnellinen tyttö!Tässä vielä serkkutytön kanssa Vappu tivolissa <3


12 kommenttia:

 1. Ihania! Vitsit että tekisi mieli kokeilla piirtämistä, värit vaan vielä uupuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) eikun kyniä ostsmaan ja kokeilemaan vaan! :)

   Poista
 2. Johan on söpöyttä kerrakseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano :D mutta pitäähän sitä, kun vielä ne söpöydet kelpaa :D

   Poista
 3. Oi mitä hempukoita piirroksia ♥ Kyllä kelpaa pienen tytön!

  VastaaPoista
 4. Onko noi sun värit ihan peruskangastussit? Hyvältä näyttää niiden jälki kankaalla. Minulta ei kyl onnistuis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on perustussi ja värikynät on kangasliidut + arielia väritin vielä tusseilla, kun paistoi raidat läpi. pitääkin lisätä vähän infoa niistä tähän postaukseen :)

   Poista
 5. Hyvän tähden kun työ ootten ihmiset hyviä piirtämään! Mun kangasturssitöherrykset ei kyllä päivän valoa kestäisi. Näitä sun ompeluksia ei voi kyllä tytöille näyttää. Ne haluaa samanlaiset ja ei tule saamaan :D Ihania kaikki taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 ei se niin vaikeaa ole, kun kopsaa kuvan netistä :D ja ohut tussi on kyllä kaiken A ja O :)

   Poista