Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Mikko Mallikas


Harmaata ja minttua <3 Minttu trikoo on Pehemiältä ja toisella puolella oleva raitatrikoo Ainolasta. Tupsun tein Ikean paistinlastan avulla, puuvillalangasta. Mikko Mallikkaan piirtelin kangastussilla.


Tulipa kokeiltua myös Ottobren Relaxed Fit housujakin, Ainolan hattara joustocollegesta. Koko on pituudesta 92-98 ja leveydestä 86cm. Pientä muokkausta vaativat vielä seuraaviin, niin sitten tulee melkein täydelliset. Applikoin yhteen pilveen minttuja ja mustia raitoja. Lopputulos ei ehkä ole ihan niin hyvä, kuin toivoin, mutta eihän sitä aina voi onnistua.


Pipoon sen sijaan olen tosi tyytyväinen. Mikko Mallikas kirjat oli omassa lapsuudessa ihan lemppareita. Varsinkin Mikko ja Mulperi :D

8 kommenttia:

 1. Mikko on kyllä niin sympaattisen näköinen - söpö pipo!

  VastaaPoista
 2. Tämä on taas niin takuuvarmaa "lindaa", niin ihastuttavaa, kaunista ja käytännöllistä.
  Millä ihmeen tussilla saat noin selvää ja siistiä jälkeä trikoolle? Mun tussit ei tykkää kuin joustamattomasta puuvillasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, voi kiitos tosi paljon kehuista! :) Tokmannista ostin jonkun tussin, joka varmaan tarkoitettu lähinnä vaatteiden nimikointiin, joten jää nähtäväksi miten pysyy :) Monet tussit on tosiaan ihan liian paksuja!

   Poista
  2. No täältähän se tieto löytyikin. Mutta tokmannia meillä ei kyllä täällä ole..minkä merkkkinen se tussi on?

   Poista
  3. Pentel Merkkinen, uskoisin, että jostain muualtakin löytyy :)

   Poista
 3. Ihanat! Muistan lapsena lukeneeni Mikko Mallikasta :)
  Makeet housut myös!

  VastaaPoista