Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Merenneito setti

Olen himoinnut Miszkomaszkon merenneidot jerseytä jo pidemmän aikaa ja kankaiden yönä sitä vihdoin Käpyseltä tilasin. Ajattelin, että Ilonalle teen toisesta puolesta ja itselleni toisesta. Saapa nähdä, riittääkö leveys itselle toppiin, vai jääkö naftiksi.


Kaavana käytin jotain peruspaita kaavaa, jonka nimeä en ole kaavaan kirjoittanut. Levensin ja pidensin helmaa ja olkapäille lisäsin pienet perhoshihat, summassa leikellen. Leikkasin perhoshihat taitteella, jotta sain molemmille puolille kuvion. Olisin halunnut enemmänkin rypytystä, muttei kangasta riittänyt. Yllättävän hyvät tuli, vaikkei rypytystä tosiaan kovin paljoa tullutkaan.


Leggarit tein Ainolan ihanista trikoista. Kaavana käytin Ottobre1/2014 Green Lines, leveydestä koko 104cm ja pituudesta 110cm ja ohjeesta poiketen jätin rypytykset pois.


"Voitko ottaa kuvan, jossa näyttää siltä kun olisin ilmassa" Ihana tämä lasten logiikka! Käytiin tänään kaupassa ja Ilona osoitti hunajameloneja ja sanoi "Katso äiti miten isoja sitruunoita" Kerroin sitten, ettei ne ole sitruunoita, vaan hunajameloneja. Ilona vähän peloissaan mietti, "äiti, kuoriutuuko niistä hunajaisia" :D (Ja kimalaiset siis on hänen mielestään hunajaisia.)


4 kommenttia:

 1. Hunajaisia :) Mut Joo, on ihanaa kangasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pikkasen menee vielä mehiläiset ja kimalaiset ja hunajaiset sekasin :D mutta sallittakoon se 3v:ltä :) kangas on kyllä tosi kivaa!

   Poista
 2. 3-vuotiaiden logiikka on kyllä vertaansa vailla. <3 Hirmu nätti setti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin todella on :) tulee niin hauskoja juttuja, päivittäin :D kiitos kehuista!

   Poista