Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kärpänen

Suunnittelin ja kaavoitin lippapipon, juuri ennen, kuin kankaiden yönä Noshilta sai ladattua samantapaiseen kaavat. Noo, eipä tuo haittaa, eipä tämä ihan samanlainen kuitenkaan ole. Innoittajana toimi Mini Rodinin raitalippis.


Ompelin myös T-paidan odottelemaan lämpimämpiä ilmoja. Raitakankaat on tilattu Ainolasta, harmaa trikoo ja resorit ostettu Kankaiselta.

 Anton näki pari päivää sitten pöydällä kärpäsen ja oli siitä älyttömän innoissaan :D Yritti ottaa kiinni ja sanoi brumbrum. Ihmetteli, kun se liikkui. Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Tästä syystä kuvaksi paitaan siis joku kärpäsen tapainen. Googlesta löytyneestä kuvasta otin mallia, piirsin kangasliiduilla ja kangasvärillä. Lopuksi tikkasin suoralla ääriviivat, koska värin pysyvyydestä ei ole vielä tietoa. Jää sitten ainakin ne ääriviivat :DTilasin vihdoin kangasmerkkejäkin. Aluksi meinasin Nuutikki nimellä, mutta lopulta päädyin tähän perinteiseen. Koska ajattelin, etten halua alkaa selitellä kaikille blogistani. Blogista tutut kukat sentään laitettiin. Merkit ovat SoMinelta ja olen kyllä tosi tyytyväinen palveluun ja merkkeihin!


Lippiksestä tuli lopulta oikein kivasti istuva. Lipassa on keltaiset tikkaukset, mutta se ei varmaan välity kuvista kovinkaan hyvin.


Reunaan ompelin vielä Viljamin Puodin nalle napin.


4 kommenttia:

 1. Tosi hyvin näyttää lippis istuvan päähän! :) Aivan ihana.

  VastaaPoista
 2. Hei,hienosti istuva lippis ja upeasti toteutettu kärpänen. Uskon,että nuo useammasta palasta tehdyt lippikset istuvat paremmin päähän. Omasta mielestä tuo Heidi Finn Down Town lippis on tähän mennessä ollut paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti :) Joo, ihan totta, useammasta palasta saa kyllä varmasti istuvamman. Itse myös tykkään tosi paljon tuosta Heidi&Finn:n kaavasta!

   Poista