Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

tiistai 29. huhtikuuta 2014

Irvikissa

Fb:n ompeluryhmässä on ensi perjantain haasteena painaa tai piirtää Leena Rengon piirtämiä kuvia. Itse inspiroiduin jo vähän etukäteenkin ja maalailin ison kiven koristamaan etupihan rappusille. Aiemmin siellä olikin jo kaksi maalattua leppäkerttua, mutta olen niihin jo vähän kyllästynyt ja ne on tehty isolla sudilla nopeasti, ettei ole edes mitään kovin kauniita.


Liisa ihmemaassa on aina ollut lempisatujani, joten yksi irvikissa on enemmän kuin tervetullut meille.


Maalina käytin ihan vaan Tikkurilan kalustemaalia, kun sitä sattui kaapista löytymään. Joskus olen jotain kivimaaliakin koittanut, mutta se oli kyllä suuri pettymys. Leikkimökin viereen maalasin perus lateksimaalilla viime kesänä kissakiviä, eikä nekään ole miksikään vuoden aikana menneet.


Lyhdyt maalailin myös, ne oli aiemmin valkoisia, mutta peltiset yläosat olivat kellastuneet ja ja ruostuneet ja puuosat muuten vaan kulahtaneet. Nyt ne on taas kuin uusia. Tästä kuvasta näkee myös vähän, miten huonokuntoiset ikkunat meillä on. Ne on menossa pian vaihtoon ja ulkovuorauskin yritetään tänä kesänä saada tehtyä, saapa nähdä kuinka käy


Tässä vähän esimakua tulevasta. Tässä näkyy siis laajennusosa, jossa vasta pohjamaali. Toiselta puolelta pitää vielä hakata seinistä rappaus pois, ennen vuorausta ja se hakkaus, jos joku on tylsää ja hidasta hommaa :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti