Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Vuoden ensimmäinen kesämekko

Vielä saadaan tovi kyllä odotella, ennen kun on hellevaatteille käyttöä :D Tämä on se mekko, johon alunperin edellisen postauksen kettu oli tarkoitus applikoida. Kaavana Mekkotehtaan Orelma, koossa 110cm, muutaman sentin lyhennettynä. Kankaana puuvillan sijasta hyvin laskeutuva elastaanitrikoo Kankaisen alesta.


Hihansuissa on kuminauhakuja ja kauluksen rypytin framilonilla.


Jottei mekosta jäisi liian tylsä, ompelin muutaman pienen, resorista tehdyn rusetin. Idea varastettu jostain ostovaatteesta, muistan nähneeni samantapaisia joskus jossain.


Tosi kiva ja hyvin istuva malli!

13 kommenttia:

 1. Hirmuisen nätti mekkonen. :) Tykkään väriyhdistelmästä tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) en edes muistanut tämän resorin olemassa oloa, ensin otin valkoisen, mutta tää on jotenkin suloisempi kyllä :)

   Poista
 2. Tosi kaunis mekko ja kiva lisä nuo rusetit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) jotain oli keksittävä, ettei ole ihan tavis :)

   Poista
 3. Rusetit on kuin piste iin päällä!

  VastaaPoista
 4. Tulipa kaunis mekko. Voi kun osaisin ommella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :) en mäkään osannu, ennen kun sain äitiltä saumurin ja päätin yrittää. Suosittelen kokeilemaan ;)

   Poista
 5. Olen seurannut hetken ajan blogiasi ja toinen toistaan kauniimpia luomuksiasi! Nyt on pakko kysyä, että myytkö näitä esim lastenvaatteita? Edes käytettynä? Kysyntäää on varmasti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kehuista :) myisin, jos olisi aikaa tehdä ja materiaalikustannukset olisi pienemmät. Valitettavasti kaikki vaan maksaa liikaa :/ käytettynä olen myynyt kirpparilla ja hyväkuntoisimmat fb:n uniikkikirppiksellä :)

   Poista