Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Tilkkuja hupussa

Kankaiselta nappasin mukaani harmaameleerattua collegea ja tein jälleen yhden hupparin. Ne vaan ovat kovassa käytössä meillä, niin miksikäs ei. Kaavoina käytin jotain omia hyväksi havaittuja miksauksia eri ottobren hupparikaavoista ja koko on n. 92cm.
Kettua applikoidessa meinasi mennä totaalisesti hermot. Lanka katkes valehtelematta ainakin kymmenen kertaa ja hyppytikkejä siellä sun täällä :/ Huoh, pakko se olis kai uutta konetta alkaa katsella sillä silmällä ;) Toi 61-vuoden Bernina on kyllä muuten hyvä, mutta applikointi ja kaksoisneulaus on vähän niin ja näin. Ja ne on ne tärkeimmät, joita juuri eniten käytän.
Huppuun päädyin laittamaan tilkkuja, kun ei mistään sopivasta kankaasta ollut enää tarpeeksi isoa palaa. Tästä tulikin kyllä omasta mielestä tosi kiva.12 kommenttia:

 1. Niin on söpö kettu hupparissa :)

  VastaaPoista
 2. Huippu huppari! Ihana tuo kettu :)

  VastaaPoista
 3. Ei taas voi kuin ihailla sinun ompelu ja applikaatiotaitoja. :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä somin huppari pitkään aikaan! Ihailen siun taitoja ja värisilmää. Miun aplikointihaluja syö juurikin tuo langan katkeilu sataan kertaan, vaikka konekin on semiuusi :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :) joo, kyl ottaa päähän, ku joutuu koneen kans sohlaamaan :/

   Poista