Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

maanantai 17. helmikuuta 2014

Violettia pitsiä

Olipa kerranen H&M:n alesta tilattu pitsimekko. Se oli itselleni liian suuri ja väärän mallinen, eikä värikään oikein miellyttänyt itseni päällä.

Se samainen mekko odotteli kirppiskuormassa päälimmäisenä ja siitä se ajatus sitten lähti. 

Autumn Roses kaavat taas käyttöön, joilla aiemmin teinkin jo hautajaismekon ja puudelimekon. Ainakin meidän tytölle täydellisesti istuva kaava!

Ainuttakaan saumaa en saanut hyväksi käytettyä vanhasta mekosta ja vetoketjunkin purin sivusta ja siirsin taakse, keskelle. Helman alle lisäsin reilusti Ikean halppisverhoa :DRuusukkeen leikkasin vuorikankaasta.


Kaavasta poiketen lisäsin taakse solmittavan vyötärökaitaleen.Tällä mekolla sitten 3-vuotiskuvaan <3

14 kommenttia:

 1. Tuo on todella hieno! itse tykkään paljon ensimmäisestä kuvasta, missä näkyy hieno juhlamekko rosoisen taustan kanssa. Loistava kontrasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia paljon! :) tuo seinä on mun lemppari kuvauspaikka. Tosin kovin kauaa sitä ei enää ole, kun on meidän talon seinä ja vanhat rappaukset hakataan irti :D

   Poista
 2. Ihana mekko taas kerran! Itse piirsin jo kaavat samaiseen mekkoon sinun puudelimekosta inspiroituneena, mutta kun kangas vielä seilaa postin kyydissä on kai hyvä varmistella mekon sopivuutta. Siis onko tuo mekko mielestäsi kokoaan vastaava vai kannattaako johonkin kohtaan kiinnittää erityishuomiota?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin vastaa kokoaan kyllä. Malli ehkä aavistuksen leveä yläosasta (saattaa johtua kyllä ronskeista saumanvaroistakin :D) ja yläkappaleet aavistuksen "pitkät" vyötärökaitaleen ihan alareunassa menee sauma. Mutta siis ihan toimiva ilman muokkauksia :)

   Poista
 3. Oot ihan uskomattoman taitava! Oon ihan kade kun kattelen näitä kuvias ja määkin haluun! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3 aina sanon kaikille samaa, että tekemällä oppii! Vuodessa olen itse ainakin mielestäni kehittynyt hurjasti.

   Poista
 4. Tämä on kyllä niin kaunis ja kaikkea muutakin hienoa sinulla täällä blogissa, joten piti ihan kirjautua lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti kiitoksia :) ja lämpimästi tervetuloa seurailemaan! :)

   Poista