Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

torstai 20. helmikuuta 2014

Tuoli

 Tässä taannoin, kannoin kirpparilta kotiini tuolin, muutamalla eurolla. Se oli likainen ja kulahtanut, mutta tukeva ja täyttä puuta. Ei sille edes ollut mitään paikkaa, mutta ajattelin, että sellainen varmasti löytyy kyllä. Eihän tuoleja voi liikaa olla :D


Aluksi ajattelin pitää sen valkoisena, mutta valkoista kalustemaalia ei ollut kovin paljoa. Sitten tutkailin mintun värisen maalin ja sitäkin oli ihan yhtä vähän. Molemmat siis samaan purkkiin ja sehän riitti juuri sopivasti. Maalina käytin jälleen kerran Tikkurilan Helmeä.


Päällisen suunnitelin tuosta Marimekon Kompotti kankaasta, mutta sitä oli liian kapea suikale. Taas mennään siis tilkkulinjalla. Ennen en ollut ollenkaan tilkkuihminen, mutta nyt niitä syntyy vähän väliä :DTuoli löysi paikkansa eteisestä, ainakin toistaiseksi.


Ja tällainen ilmestys se oli aikaisemmin.

6 kommenttia:

 1. Vau! Tosi hieno muutos ja taidokasta tilkkujen sekä jämämaalien käyttöä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti kiitoksia! :) olen itsekin tyytyväinen, kun kerrankin tuli jämämaalit käytettyä, ennen kun kuivuvat käyttökelvottomaksi :)

   Poista
 2. Nämä sinun tilkkuilut on kyllä tosi hienoja ja moderneja! Tykkään niistä ihan valtavasti, vaikka olen myös perinteisten tilkkutöiden ystävä :).

  VastaaPoista
 3. En tunnustaudu vielä mintun tykkääjäksi mutta hiljalleen lämpenee. Hyvän näköinen muutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) siis... Mä oon koko elämäni vihannut kaikkia pastellisävyjä yli kaiken ja toitottanut sitä vielä kaikille ja nyt sitä yhtäkkiä vaan käyttääkin melkein kaikessa "mausteena" oon varmaan tullu vanhaks :D

   Poista