Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Paitapula

Antonilla alkaa käydä paidat pieniksi, joten peruspaitoja väsäämään siis. Molemmissa kaavana oma muokkaus, muistaakseni Ottobren, Raide. Karhut kangas on Nanulta, vaalea harmaa taitaa olla Majapuulta ja loput Kankaiselta.


Edellis aamuna heräsin aikaisin, lapset vielä nukkui. Aloin suunnittelemaan robotin kuvaa paitaan. Leikkelin puuvillatilkuista kaikki palaset ja silittelin kiinni. Suun piirsin ensin kangastussilla ja applikoin päälle, ehdin saada koko kuvan valmiiksi, ennen kun lapset heräsi.


Itse tykkään tästä robotista tosi paljon, niinkun ehkä kuvien määrästä huomaa :D Onnistui mielestäni erityisen hyvin.


Peruspaitaan lisäilin erivärisiä kappaleita, jottei tulisi liian yöpaita fiilis. Tuleekohan silti vieläkin vähän?


Tulihan siitä taas vähän reilu, mutta hyvä niin, menee sitten pidempään. 1,5v ei onneksi osaa vielä kranttuilla, vaan kaikki kelpaa :)

20 kommenttia:

 1. Tosi hieno robotti! Ihania molemmat paidat :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavia! Robotti on tosi hieno! Mulla on puhelimessa lista, johon oon listannu applikoitavia juttuja, ja robotti on keikkunu siellä listalla jo pitkään, mut en oo saanu aikaseksi. Tässä oiskin inspiraatiota siihen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! :) Mun mielestä on jotenkin tosi vaikea keksiä, mitä kuvia tekisi. Sitten kun keksii kuvan, niin on helppo kyllä soveltaa omannäköinen, ehkä sitä ei vaan osaa etsiä oikeista paikoista :D Kiva, jos saat tästä inspiraatiota omaasi :)

   Poista
 3. Ihania! Kylläpä olet taitava, ei voi muuta sanoa! Teetkö nuo aplikoinnit saumurilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :) Ompelukoneella applikoin, tiheällä siksakilla :)

   Poista
  2. Ehkä minunkin koneestani löytyy noin tiheä sik-sak tai sitten ei. Pitääpä katsella asetuksia hiukan tarkemmin. Kiitos!

   Poista
  3. Löytyy varmastikin :) tavallinen siksak vain ja piston pituus lähes 0 :)

   Poista
 4. Kyllä saat olla ylpeä itsestäsi, tosi taidokkaasti tehty! Ihana robotti :)

  VastaaPoista
 5. Ihana robotti! Ja hauskaa kun teillä tuntuu lapsikin sopivan sisustukseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hehhee :D joo, niin siinä helposti käy, kun ompelee vain lempiväreillään ;)

   Poista
 6. Karhupaita ei näytä mielestäni yöpaidalta lainkaan. Itse asiassa minusta yleensä näyttää enemmän yöpaidalta paita, jossa on yhdistelty eri kankaita hihoiksi ja etumukseksi jne kuin selkeästi yhdestä kuosista tehty paita. Johtuu kai siitä, että olen kuosipaidossa yhden kuosin ystävä eli yleensä teen samasta kankaasta koko paidan. Jos kangasta jää yli, laittelen niitä sitten noihin yöasuihin ja teen yöasuihin eri värisiä ja eri kuosisia hihoja ja alareunoja ja vaikka mitä ihmeitä välillä. Kun yöpaidalla ei ole niin väliä.. Makunsa kullakin, näin minulla ;D t. Lily

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan! Jokainen tekee oman mieltymyksensä mukaan :) itse taas tykkään yhdistellä eri kankaista kappaleita, vaikka samasta kankaasta hyvin riittäisi koko paitakin.

   Poista
 7. Ihanan rauhallisia yhdistelmiä!

  VastaaPoista