Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

maanantai 3. helmikuuta 2014

Nukenkärryjen uusi kuosi

Huutelin nämä nukenvaunut huuto.netistä, ihan pilkkahinnalla joskus aikaa sitten jo. Tiesin, etteivät ole huippukuntoiset, mutts runko kuitenkin ehjä. Alkuperäiset kankaat oli likaiset ja kuminauhat haurastuneet. Maalasin rottinkirungon valkoiseksi ja pesin kankaat. Kärryt olivatkin kovassa käytössä sen jälkeen. Myöhemmin kuomu ei pysynyt enää ylhäällä ja Ilonaa harmitti. Päätin siis tehdä kunnon uudistuksen ja ommella kaikki kankaat uusiksi.


Purin vanhat kankaat kaavoiksi ja tein niiden mukaan. Kaapista löytyi Finlaysonilla joskus ostettu kakkoslaadun pussilakana, jota aiemmin käytinkin jo vuorina virkatussa laukussa. Peittoon valkkasin Viljamin Puodin puudeli puuvillaa. Pilvikangas on Kankaiselta.


Renkaat maalasin kalustemaalilla, jonka ostin pientä keinutuolia varten ;)

Pesua kaipaava Kisu nukkuu kärryissä päiväunia. Pitäisikin ehkä virkkailla joku uusi, että saisi tämän viedä muutamaksi päiväksi pesulle ja kuivumaan.


Patjassa ja tyynyssä on pestävä päällinen.


Tässä vielä tämä kärryjen alkuperäiskuosi. Muutos ei ehkä voinut olla, kuin parempaan päin :D

6 kommenttia: