Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

torstai 6. helmikuuta 2014

Lasten keinutuoli

Tämä pikkuinen keinutuoli on peräisin mieheni lapsuudesta. Se on ollut säilössä jossain ulkovarastossa, joten pinta oli vähän kärsinyt. Vähän hiekkapaperia ja Helmi kalustemaalia, niin johan on taas kuin uusi.Pehmusteeseen käytin äitiyspakkauksen patjaa. Se oli sellaisenaankin ihan hyvä, mutta halusin siitä kuitenkin vähän ohuemman. Halkaisin sen kuin leivän saksilla ja ikean leipäveitsellä :D. Sopiva pieni pala löytyi vielä Viljamin puudeleitakin, joten se päätyi päälliseksi. Päällisessä on alla tarrakiinnitys, joten sen saa tarvittaessa pestyä. Tuolin vieressä vilahtaa jo pieni pala uusinta projektia, siitäkin luvassa myöhemmin.

Kyllä nyt kelpaa keinua! Antonilla päällä Kainon lämpöinen Korento merinovillahaalari <3


Tässä vielä se keinutuolin alkuperäinen asu.

2 kommenttia:

  1. Oliko vieressä Ikean keittiö? Olen miettinyt sen maalaamista, mutta kun Se on käsiteltyä jo niin alkaako maali rapisemaan pinnasta pois? Miten sinulla on kestänyt ja mitä maalia käytit? :) Ihana tuo keinutuoli!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu, vieressä ikeakeittiö, josta juuri kirjoitin postauksen, löydät lisää tietoa siitä :) En usko, että maali rapisee pois :)

      Poista