Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Uusi tapetti

Viime päivät on kulunut rattoisasti repien vanhaa tapettia pienenpienissä paloissa. Kuuden päivän vapaa-ajat meni yhden seinän repimiseen, mutta kyllähän se kannatti. Tykkään tästä uudesta tosi paljon, ihanan valoisa ja avara.


Mietin tätä Elloksen Karen tapettia jo makuuhuoneeseen. Nyt sitä sitten vihdoin tilasin tähän aulan seinään. Edellisen tapetin näkee täältä.


Ikean Hemnes lipasto sai myös vähän uutta ilmettä, kun vaihdoin siihen vetimet.Vallilan Julieta verhot ompelin alekankaasta, jota löysin K-raudasta. Etsin jotain ihan muuta, mutta yllätyin iloisesti, kun löysin tätä. Etsiskelinkin tätä Julietaa jo aiemmin netistä, tuloksetta.


Pöytäliinan kangas on peräisin Etsystä.


Tapettia sattui  jäämään reilusti, joten liimailin sitä vähän tylsiin kaapinoviin myös.


Tällainen se oli aiemmin.

8 kommenttia:

 1. Ihana "punainen" lanka kulkee koko sisustuksessasi. Varsin on kaunista katseltavaa ja ihailtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Hihi, varsin mustavalkoinen lanka tällä hetkellä :D mutta kyllä sitä väriäkin sentään ripaus :)

   Poista
 2. Kaunis yhtenäinen kokonaisuus :)
  Mulla olis kanssa yhden kaapin tapetointi projekti edessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Saa kyllä kivaa ilmettä ja varmastikin myös vaihdettua, jos kyllästyy :)

   Poista
 3. Moikka! Löysinpäs kivan blogin, kun selaisin googlessa etsien, että millaisia sisustuksia tämän tapetin ympärille on tehty. Tilasin tämän Karen -tapetin ja huomenna olisi tarkoitus tapetoida sillä makuuhuoneen seinä. Tapetti näyttää tosi kivalta teidän aulan seinässä!

  Tosi hyvä idea tapetoida nuo kaapinovet. Kaappi on kuin uusi! Itse pohdin pojan kirjahyllyn taustalevyn tapetoimista. Toivottavasti tapettia jäisi sen verran yli! :)

  Niin, ja liityinpä samalla lukijakst. :) Kivaa maanantaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Marjukka!
   Kiitos paljon! Tapetti on kyllä tosi kiva, saa kivasti sisustettua ympärille millä väreillä vaan, niinkun tietty aina mustavalkoisen ympärille :)

   Joo, hyllyn takana olisi varmasti myös ihana, hyvä idea!

   Lämpimästi tervetuloa lukijaksi! Kävimpä kurkkimassa sinunkin blogissasi, joka myös ihan uusi tuttavuus, saitpa sinäkin samalla uuden lukijan ;D

   Poista
 4. Joko olet kyllästynyt noihin verhoihin ja haluaisit myydä ne mulle? :D ;) Netin olen kääntänyt ympäri enkä löydä kangasta enkä verhoja. Seuraavaksi soitan Vallilalle ja kyselen saako kangasta enää - ellet pelasta mua. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, harmi vaan, en ole kyllästynyt :D Itselläkin etsinnässä Vallilan musta-valkoinen aamuvirkku, enkä myöskään ole mistään löytänyt :(

   Poista