Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

torstai 9. tammikuuta 2014

Minttuinen mekkotakki

Tässä taannoin kerroin unesta, jossa näin ompelevani molemmille lapsille takit. Toisen takin jo aiemmin toteutinkin. Nyt värkkäilin valmiiksi tämän toisen. Unessa se ei tosin ollut mekkomallinen, eikä ollut rusetteja ja helmaan oli piirretty kukkia. Vaihdoin kuitenkin vähän suunnitelmia.


Kaavapohjana tässä on jälleen sama Ottobren Against the wind, kuin monessa muussakin tekemässäni takissa, tosin alkuperästä ei ole muuta, kuin huppu :D. Muut muokkailut ja lisäilyt hoidettu vapaalla kädellä. Vuorina on fleece, joten ei ihan kesätakki, mutta kivan juhlavampi ja söpömpi kyläily- ja kauppatakki.Hupussa kurkkii verhojen jämistä, Viljamin panda.Elämäni ensimmäiset vetoketjulliset taskutkin tuli kokeiltua. Niiden kanssa unessa tuskailin, mutta helpostihan nuo hoitui. Vetskareita hamstrasin Kankaiselta, kun ovat poistumassa valikoimasta.Hihoihin ompelin koristerusetit ja samoin vyötärölle.


Ai mitä onko mintunväristä nähty jo tarpeeksi? :D Ostin koko pakanlopun, kun halvalla sain.


Ei todellakaan näiden kelien takki, mutta pitihän se nyt kuvata. Älkääkä ampuko mua, kun ei ole typyllä hanskojakaan kädessä, ne kiskottiin heti ensimmäisenä kädestä, kun ovat kuulemma tiellä. Näillä kuteilla meillä ei siis yleensä ulkoilla ;D

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana takki! Ja hei, kiva idea tuo naulakot tossa seinässä! Onko ne jotenkin yksittäisiä ja siellä täällä seinässä? :) Musta tulee kyllä sun lukija, ihania juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tosi paljon :) Kiva kuulla, lämpimästi tervetuloa seurailemaan! Joo ihan vaan oon hakannu pieniä nauloja seinään, tämän tilalla oli joulukalenteri joulukuussa :)

      Poista