Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

torstai 16. tammikuuta 2014

Lämmikettä pakkasille

Näillä pakkasilla on merinoille ollut käyttöä! Sain nämä valmiiksi juuri kovien pakkasten alettua, mutta nyt sain vasta blogiin asti :) Ihanan pehmoinen ja mukavan ohut merinovilla on tilattu Majapuulta, sitä koristaa Anniina Isokankaan ihana nallekuosi. Muistan jonkun joskus päivitelleen merinon hintoja. Mielestäni kuitenkin aika kohtuullista, kun 80cm:n palasta sai villahaalarin koossa 92cm, kaksi kypärämyssyä ja lapaset.


Haalarin kaavoina käytin Ottobre 6/2012 nukkumatti pyjamaa, kun ei muutakaan sopivaa sattunut kotoa löytymään. Kaava oli kuitenkin tosi toimiva, joskin ehkä niukkaa mitoitusta, tai sitten se vaan tuntuu, kun tämä tuli käyttöön kuitenkin vaatteiden päälle.


Kypärämyssyt on Ottobren ilmaisells lohikäärme kaavalla, joka löytyy nettisivuilta. Tämäkin kaava oli tosi kiva ja toimiva, vaikka kuvissa aina näyttääkin vähän ufoilta.

Lapaset on omalla kaavaviritelmällä. Pitkät napakat resorit pitää ne hyvin kädessä. Vuorina on Kainon paksumpaa merinoa.Kyllä nyt tarkenee!

4 kommenttia:

  1. Niin on söpöinen setti ja malli varsinkin! :) Muistatko, mikä koko sulla oli kaavasta? Miten toimi suhteessa käyttäjän päänympärykseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Koko oli 50 molemmissa lakeissa, kun en jaksanut piirrellä kaksia kaavoja :D pojalle leikkasin ilman saumanvaroja. Ja tytön py on noin 49cm, että hyvin vastaa kokoaan :)

      Poista